Et Tulpefist: het carnavalsfeest waar je bij moet zijn!

Traditiegetrouw nemen de Flepsteppers Theaters Tilburg weer volledig over met carnaval. Vrijdag 28 februari tot dinsdag 4 maart worden weer vijf geweldige carnavalsdagen met de inmiddels klassieke carnavalsfeesten. Ook dit jaar is het op de zaterdagavond weer tijd voor het sfeervolle Et Tulpefist. Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar simpelweg hét carnavalsfeest waar je bij moet zijn!

et-tulpefist-theaters-tilburg

Et Tulpefist
Op zaterdagavond – vanaf 21:00 uur – is het weer tijd voor het Et Tulpefist in de schouwburg van Kruikenstad. Het carnavalsfeest in Tilburg waar je in een ongedwongen en ontspannen sfeer kunt genieten van de beste carnavalsartiesten. In de schouwburgfoyer geven de livebands Hou van Holland LIVE en SESSION spetterende optredens. In de studiozaal maken Marc van Alphen & friends er een feestje van. En in de StudioFoyer staan natuurlijk de sfeermakers Peer de Graaf met de Flepstepping HappyCats, De Carnavalsgekken, De Bachanten en DJ Memory Lane. Een avond lang hossen, dansen en proosten met elkaar!

Goed nieuws voor de portemonnee: de toegangsprijs, maar ook de prijs van de carnavalsmunten, is hetzelfde gebleven ten opzichte van vorig jaar.

Verkoopinformatie
Kaarten voor Et Tulpefist kosten € 15 (incl. servicetoeslag) en zijn verkrijgbaar via de website www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van InfoService & Tickets van Theaters Tilburg.