logo

Extra voorstelling Claudia de Breij in Theaters Tilburg

claudia de breij

Komend seizoen staat Claudia de Breij met haar nieuwste voorstelling Nu op 15 en 16 november in Theaters Tilburg, de kaartjes voor deze twee voorstellingen vliegen over de toonbank. Een goede reden voor Claudia om er een derde aan toe te voegen! Met vele lovende recensies op zak zal de cabaretière ook woensdag 14 november te zien zijn in de schouwburg.

Claudia hoort bij de top, ze ontving verschillende cabaret- en radioprijzen en haar programma’s werden de hemel in geprezen. Wat moet je dan nog? Ze is vrolijk hoor, daar niet van, maar ook een beetje bang. Dat de oorlog komt. En dat je dan moet schuilen. Jaja. Je kunt erover zingen. Je kunt er ook iets aan doen. Maar hoe? Ga je de golven van de geschiedenis te lijf zoals Willem van Oranje, zoals Mahatma Ghandi of toch zoals Piet van de lokale fanfare uit het dorp van haar jeugd? En wanneer? Dat weet ze wél: Nu.

Verkoopinformatie

Op woensdag 14, donderdag 15 en vrijdag 16 november staat Claudia de Breij in de schouwburg van Theaters Tilburg. Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 of rechtstreeks aan de balie van Theaters Tilburg.