Fontys-studenten organiseren game night voor Serious Request

Op dinsdag 16 december aanstaande wordt onder de naam ‘Play Games To Protect Girls’ een game night voor het goede doel georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met Eye4Creation events, een groep enthousiaste Commerciële Economie-studenten van Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg. Het geheel zal plaatsvinden in Soul Café, gelegen onder Talent Square in de Spoorzone in Tilburg.

Het Soul Café zal zich op 16 december inzetten voor Serious Request van 3FM. Dit jaar is de actie gericht op het helpen van vrouwen en meisjes die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Door het organiseren van deze game night wordt steun aan dit goede doel gecombineerd met plezier, gezelligheid en muziek.

Activiteiten

Gedurende de hele avond is er voor kleine donaties de gelegenheid tot het deelnemen aan verschillende spelen zoals poker en tafelvoetbal. Ook vindt er een FIFA 15-toernooi plaats waar men een kaartje voor kan kopen. Gedurende de hele avond draaien er dj’s voor een gezellige sfeer en kunnen er tegen kleine donaties plaatjes aangevraagd worden. Ook is er gedacht aan een welkomsthapje en drankje voor alle bezoekers. Verder is de bar gedurende de hele avond open. Alle opbrengsten en donaties gaan naar Serious Request, deze worden ingeleverd bij het Glazen Huis in Haarlem.

Goede doeners

Bij de game night richten de organisatoren zich op een breed publiek, van jongeren tot volwassenen, in de omgeving van Tilburg. Iedereen die graag een kijkje wilt komen nemen en het goede doel komt steunen is van harte welkom.