logo

Gastrobar RIX creatief na horeca sluiting: ’te vroeg om droom uiteen te laten spatten!’

tilburgs open kampioenschap voor thuiskoks

Waar veel horecaondernemers al een tijdje bang voor waren, werd zondagmiddag werkelijkheid. De eet- en drinkgelegenheden moeten tot en met 6 april de deuren sluiten. Vreselijk nieuws natuurlijk voor horecaondernemers. Ricky Spijkers, eigenaar van Gastrobar RIX, gaat hier creatief en ondernemend mee om.

Net na het nieuws kondigde Ricky aan dat je vanaf nu ‘Vriend van RIX’ kunt worden. In het kort: je schaft nu alvast met korting waardebonnen aan waarmee je kunt komen eten als de horeca sluiting erop zit. Er zitten nog veel meer voordeeltjes aan dit membership.

Afgelopen weekend crosste Ricky ook al door Tilburg om samen met zijn team de gerechten van de gastrobar naar de mensen thuis te brengen. Ook toen liet hij zijn creativiteit al spreken.

‘Laat mijn droom niet uiteen spatten’

Chef-kok Ricky Spijkers had altijd een droom: een eigen horecazaak in het centrum van Tilburg. Nog geen jaar geleden werd die droom werkelijkheid. Extra zuur is het dan ook om als beginnende ondernemer getroffen te worden door een crisis zoals deze. Op Facebook schrijft Ricky: “Help lieve vrienden en familie! Afgelopen 9 maanden heb ik gemiddeld 80 uur in de week gewerkt om RIX op te bouwen, de recensies liegen er niet om en dat maakt me apetrots. Natuurlijk op mezelf, maar vooral op het team wat er om mij heen is gevormd! Het is nog veel te vroeg om de droom van mij en mijn team uit een te laten spatten.”

Word vriend van RIX

“In moeilijke tijden heeft iedereen een vriend nodig. Word jij vriend van RIX?” Zo begint de oproep op Facebook. Er zijn verschillende mogelijkheden om vriend te worden.

  • RIX Friend: je betaalt €50,- en krijgt een cadeaubon van €55,-
  • RIX Best Friend: je betaalt €100 en krijgt een cadeaubon van €110

Je krijgt een RIX Member Pas waarmee je de volgende voordelen hebt zodra we op 6 april weer open mogen:

  • Cadeaubonnen met 5% korting
  • Voorrang op reserveren
  • Wekelijks een spectaculaire aanbieding die alleen voor members is
  • Ieder kwartaal een vriendenborrel met gratis hapjes
  • Standaard 10% korting op alle lunchgerechten
  • En natuurlijk zijn alle vrienden welkom op de eerste verjaardag (30 augustus 2020)
  • Daarnaast krijg je extra kortingsbonnen die in april en mei geldig zijn zoals gratis gebak bij een kop koffie en cocktails op vrijdag en zaterdag voor 50% korting.

Friend worden? Stuur een email naar info@rix-tilburg.nl

Dan stuurt RIX je een betaalverzoek en zodra deze betaald is, versturen ze de memberpas, cadeaubon en kortingsbonnen per post!