Gastrobar RIX organiseert extra reuzenrad diner met uitzicht op de Tilburgse skyline

Reuzenrad diner

Wat doe je als je binnen 24 uur een heel reuzenrad uitverkoopt met bourgondische Tilburgers die komen genieten van een uitgebreide foodpairingavond? Dan vraag je aan de gemeente of je nog zo’n avond mag organiseren. Dat deed Ricky Spijkers van Gastrobar RIX. Nadat zijn reuzenrad diner op dinsdag 1 september is uitverkocht, plakt hij er op woensdag 2 september een extra avond achteraan waarvoor je nu kunt reserveren. 

Voor deze culinaire avond zijn slechts een aantal plekken beschikbaar. Maar wat is precies de bedoeling? Gastrobar RIX gaat tijdens de culinaire avond de hoogtepunten van het eerste jaar RIX op je bord presenteren. Voor €80,- per persoon geniet je van een geheel verzorgde avond. Deze avond bestaat uit een vijfgangendiner met vijf bijpassende dranken, een amuse, aperitief, onbeperkt tafelwater, een schitterend uitzicht en een kop koffie met bonbon na.

Meer informatie diner in reuzenrad

Voor de culinaire avond in het reuzenrad dien je wel vooraf te reserveren. Dat kan door te mailen naar reserveren@rix-tilburg.nl. Om het instapproces te bevorderen en ervoor te zorgen dat dit helemaal coronaproof verloopt, zijn er drie instaptijden bij het reuzenrad aan de Spoorlaan. Dit zijn 17:00, 17:30 en 18:00 uur. Reserveren kan per vier personen. Hier krijg je dus een volledig verzorgde avond voor terug.

Over Gastrobar RIX

Koken, lekker eten en drinken zijn een uit de hand gelopen hobby van eigenaar Ricky Spijkers. Dit heeft geresulteerd in een fantastisch concept, waar foodpairing en beleving centraal staan. Overdag heeft Gastrobar RIX een uitgebreide lunchkaart, met ambachtelijke huisgemaakte producten van hoge kwaliteit. ‘s Avonds een heerlijk diner met hoogstaande gerechten, die soms zelfs aan tafel bereid worden. Daarbij serveren ze heerlijke dranken die de gerechten helemaal af maken.

Inmiddels is de gastrobar alweer een jaar geopend aan het Piusplein. Dit vieren ze dus op een spectaculaire manier met diners in een reuzenrad waar het beste wat Ricky het afgelopen jaar heeft geserveerd de revue passeren.