Nieuws

boekentips
Let op! Dit artikel is al 746 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Gianotten Mutsaers tipt: deze boeken zijn populaire sinterklaascadeaus

Het jaar vliegt voorbij en ook Gianotten Mutsaers maakt zich op voor de feestdagen. De tafels liggen boordevol boeken, de sinterklaasversiering hangt in de winkel en de boekverkopers staan helemaal ingelezen voor je klaar! Welke boeken je dit jaar écht cadeau moet doen? Boekverkoper Herman geeft tips.

Boekentips

  • Johan Cruijff (€26,99): een levensverhaal als een schelmenroman over een volksjongen die uitgroeit tot een mondiaal fenomeen. Geschreven door Auke Kok.
  • Lang leve ons (€19,99): een blik op de hedendaagse samenleving. Zoals alleen Claudia de Breij dat kan, levert ze commentaar op de moderne mens in een doorgedraaide wereld en spaart daarbij geen enkel onderwerp.
  • De man in de rode mantel (€24,99): Julian Barnes gidst je in ‘De man in de rode mantel’ door een van zijn lievelingstijdperken: de Belle Époque. In deze geestige, rijk geïllustreerde, onconventionele biografie van dokter Samuel Jean Pozzi (1846-1918). Dokter van de beau monde in Parijs.
  • Indorock (€34,99): Vanja van der Leeden steekt Indonesische smaken in een nieuw jasje. Winnaar van Het Gouden Kookboek 2019!
  • Ik wou dat ik een vogel was (39,99): dit is een rijk geïllustreerde verzameling van 366 natuurgedichten, geschreven door Frann Preston-Gannon. Een voor elke dag van het jaar, inclusief schrikkeldag. Prachtig cadeauboek!

Tilburgse boeken

Wist je dat ze bij Gianotten Mutsaers ook een Tilburgse boekentafel hebben? Hier vind je boeken die allemaal iets te maken hebben met onze stad. Bijvoorbeeld:

  • De historische atlas van Tilburg (€24,50): voor het eerst in de geschiedenis wordt de ruimtelijke ontwikkeling van Tilburg omschreven aan de hand van kaarten en plattegronden.
  • Korvel, Oerle en Berkdijk (€18,95): een boek met meer dan 300 foto’s van deze wijken.
  • De encyclopedie van Tilburg (van €29,50 voor €9,95): circa 2.500 lemma’s over bekende en minder bekende onderwerpen. Geeft een breed overzicht van de geschiedenis en het heden van Tilburg.
  • Tilburg Twilight (€12,95): een fotoboek over Tilburg. Project van Mercure Hotel Tilburg Centrum, fotograaf Camiel Donders en stadsgids Marcel de Reuver.

Andere tips

Gianotten Mutsaers heeft ook een grote tafel met cadeauartikelen. Een cadeautip voor Beatles-fans: je vindt op de tafel bijvoorbeeld 42 houten koelkastmagneten van foto’s, album covers en vintage art van The Beatles.

Verhuizing

Goed om te weten: vanaf eind november is de parkeergarage van de Emmapassage weer volledig geopend. Daarnaast is de lift al vanaf half november in werking. Eind januari 2020 gaat Gianotten Mutsaers verhuizen naar de nieuwe winkel. Het weekend van 1 en 2 februari zal deze feestelijk geopend worden.

Reageer op dit bericht