Tilburg staat zaterdag in het teken van Halloween

Let op: dit is een artikel uit 2015. Bekijk de Halloween activiteiten van 2016. 

We kennen Halloween natuurlijk van Amerika, waar het feest volop wordt gevierd. Kinderen gaan langs de huizen die met pompoenen en lichtjes zijn versierd, men gaat verkleed en bezoekt leuke Halloween feestjes. Normaal gesproken is Halloween een ondergewaardeerd feest in Tilburg. Dit jaar niet! Halloween valt op zaterdag en dat betekent dat er een hoop activiteiten in Tilburg zijn. Lees snel verder als je alles over Halloween Tilburg wilt weten.

Voor het hele gezin

Om ervoor te zorgen dat je niet underdressed de hort op gaat is het handig om alvast een schier pèkske aan te schaffen. Bij Verkleedklerenonline.nl hebben ze een hele grote collectie halloweenpakken. Trommel vooral je vrienden op want als je met een groep besteld ontvang je tot wel 20% korting. Ook bij Feestwinkel Van Hommel hebben ze een mooie collectie voor je samengesteld.

Bij Groenrijk Tilburg kun je zaterdag kijken naar een Roofvogelshow. Ga verkleed, geniet van de heerlijke pompoensoep in het restaurant van Groenrijk en bekijk roofvogels van dichtbij. Bij Havana op de Heuvel in Tilburg kun je een cadeaubon winnen. De mooiste, origineelste uitgeholde pompoen wint!

’s Avonds is winkelcentrum Heyhoef geopend voor Moonlight shoppen. Het winkelcentrum staat in het teken van Halloween en kinderen kunnen zich tussen 18.00 – 21.30 uur laten schminken een deelnemen aan de lampionoptocht. De bewoners van de Textielstraat brengen de omgeving van de Textielstraat aanstaande zaterdag tussen 19.00 – 21.30 uur in Halloween sferen. Attracties, een spookpuzzeltocht en nog meer! Je moet je wel eventjes opgeven.

Stappen

Tot zover de uitstapjes voor het hele gezin. Hou jij er nog van om geregeld op stap te gaan en het licht aan te doen? Dan moet je nu eventjes heel goed opletten. Bij Poolcentrum 4 Friends spelen ze vrijdag en zaterdag ook in op Halloween. Volgers van Tilburg.com die verkleed komen kunnen gratis komen poolen en de Halloween shotjes kosten slechts €2,-.

Bij Café Bakker organiseert Soepel een nieuwe editie van het succesvolle feestconcept. Tijdens deze Halloween edition kun je een fijne line-up, mooie locatie en traktaties van Bacardi (mits verkleed) verwachten. Toegang is gratis.

En als je dacht dat dit alles was kom je bedrogen uit. Aan de Oude Markt organiseert de Living een gratis Halloween feestje. Degene met de beste outfit wint een prijs en aan de bar geniet je van de lekkerste cocktails. Het feest start om 21.00 uur en gaat tot de vroege uurtjes door. Toegang is gratis.