logo

Heb jij een duurzaam huis? Doe mee aan de Duurzame Huizen Route!

Duurzame Huizen Route

Op zaterdag 3 en 10 november 2018 vindt de Duurzame Huizen Route plaats in gemeente Tilburg. Huiseigenaren van duurzame woningen stellen deze dagen hun huis open voor iedereen die zich wil oriënteren op duurzaam en energiezuinig leven. Om genoeg mensen te kunnen inspireren is Nationale Duurzame Huizen Route daarom op zoek naar duurzame huizen in Tilburg!

Meld jouw huis aan!

Heb jij een duurzaam huis? Of heb jij ervaring met het duurzamer maken van jouw woning? Meld jouw huis dan aan en inspireer anderen! Bij duurzame huizen kun je onder andere denken aan goed geïsoleerde huizen, zonnepanelen, zuinige HR-ketels en het gebruik van natuurlijke materialen. Elke ervaring is namelijk bruikbaar om een ander op weg te helpen.

Ben je benieuwd welke huizen in Tilburg tot nu toe mee doen aan de Duurzame Huizen Route? Kijk dan even hier.

Ervaringen uit de eerste hand

Heb jij geen duurzaam huis, maar wil je wel meer weten over het verduurzamen van je huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en kijk je naar energiebesparende mogelijkheden? Dan is de Duurzame Huizen Route zeker iets voor jou. Stel je vraag aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoor ervaringen uit de eerste hand.

Daarnaast zijn veel huiseigenaren het hele jaar door via de website bereikbaar voor vragen of aanvullende informatie. Bekijk de duurzame huizen bij jou in de buurt. Je kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of kenmerk. De deelnemende huizen zijn stuk voor stuk inspirerende voorbeelden om zelf aan de slag te gaan.