Horeca gesloten in avonduren: deze restaurants pakken uit met kerstdiner tijdens de lunch

kerstlunches tilburg

Helaas moet de horeca ook tijdens de feestdagen om 17:00 uur de deuren sluiten. En dat betekent dat je tijdens kerst niet uiteten kunt in je favoriete restaurant. Althans, niet in de avonduren. Want overdag zijn er een hoop horecazaken die met de lunch uitpakken met een heerlijk kerstmenu. Benieuwd welke allemaal? We zetten ze voor je op een rijtje. 

PS. je kunt van veel restaurants wel kerstdiners in huis halen. Veel Tilburgse restaurants hebben namelijk dinerboxen voor thuis gemaakt. Scheelt jou inkoopstress, een ontplofte keuken en mogelijk mislukte gerechten. En je steunt de horeca ook nog eens. Win-win dus. Check hier het overzicht met restaurants met een dinerbox tijdens kerst voor thuis.

Uitgelichte tips

Enfin: tijdens kerst kun je dus bij een aantal zaken uitgebreid dineren, maar dan in de middag. Benieuwd waar allemaal?

Champagne-ontbijt en vijfgangen kerstlunch bij Gastrobar RIX

Gastrobar RIX pakt tijdens kerst uit. Zo serveren ze op eerste en tweede kerstdag tot 12:00 uur een champagne-ontbijt. Voor €34,50 per persoon ontvang je champagne, koffie/thee en een proeverij van de ontbijtklassiekers van RIX. Van breakfast waffles tot gepocheerde eitjes en veel meer. Ook serveren ze op eerste en tweede kerstdag tussen 13:00 – 17:00 uur een vijfgangen kerstlunch. Wat je kunt verwachten? ‘The best of RIX 2021’.

Vijfgangenbrunch bij Stadsbrouwerij 013

Stadsbrouwerij 013 serveert tijdens eerste en tweede kerstdag een heerlijk vijfgangen brunchmenu. Je start met verrassende amuses en vervolgens geniet je van vijf heerlijke gangen. Wat je kunt verwachten? Angus bavette, chocolade surprise en veel meer. Voor vegetariërs hebben ze een speciaal menu samengesteld.

Ontbijtjes, lunches en middagborrels onder genot van livemuziek bij Zjuu

Eerst een lekkere kerstwandeling door het Leijpark en daarna een ontbijtje, lunch of middagborrel? Het kan bij Zjuu op tweede kerstdag. Om helemaal in de kerstsfeer te komen hebben ze ook livemuziek die dag.

Meer kerstlunches in Tilburg

  • T-Huis: viergangenmenu voor €44,50.
  • Bistro St. Sjaak: uitgebreid ‘kerstlunchdiner’. Reserveren door te bellen naar 013-5906268 of bellen naar bistro@stsjaak.nl.
  • The Talk: viergangenmenu voor €37,50 per persoon op 24, 25 & 26 december.
  • Kok Verhoeven: uitgebreide kerstlunch in het restaurant en brasserie.
  • Monarh: viergangen verrassingsmenu voor €99,- per persoon.
  • Taste!: vijfgangen lunchkerstmenu inclusief aperitief, wijnarrangement, waters, koffie/thee met friandises voor €125,- per persoon.
  • Karakter Tilburg: Christmas lunch voor €42,50 tijdens eerste kerstdag.

Nog meer lunchadressen tijdens kerst

Een hoop horecazaken zijn tijdens kerst tot 17:00 uur geopend maar hebben geen speciaal kerstmenu. Je kunt er dus gewoon terecht voor de reguliere kaart. Benieuwd of jouw favoriete horecazaak tijdens kerst open is? Dan kun je het beste direct contact opnemen met deze zaken.

Missen we zaken?

Missen wij horecazaken die tijdens kerst een speciaal kerstmenu tijdens de lunch serveren? Stuur dan vooral een mailtje naar info@tilburg.com en wie weet voegen we de zaak toe aan het lijstje.