Hostel Roots laat zich niet kennen en komt met verschillende gave initiatieven!

Hostel Roots

Geopende hotels met lege kamers, het is een trieste aanblik voor hoteleigenaren. De nieuwe maatregelen in de strijd tegen verspreiding van het coronavirus hakken er flink in. Ondertussen zet Hostel Roots de schouders eronder en komen ze met verschillende gave initiatieven!

Roots helpt

Hostel Roots is sinds kort aangesloten bij het mooie initiatief van Mews: www.hostelshelpen.nl. Dit is een centrale plek waar mensen in nood een kamer kunnen boeken om tijdens de Coronacrisis dicht bij hun geliefden te kunnen zijn. Deze kamers zijn bedoeld voor:

  • Zorgverleners die ergens anders in het land aan het werk zijn.
  • Familieleden van zorgverleners.
  • Familieleden van patiënten die door de Coronacrisis ergens anders in het land worden verpleegd.

Om deze mensen onderdak te bieden, biedt hostel Roots nu kamers aan vanaf €25,- euro per persoon.

Flexwerken

Ook is Hostel Roots beschikbaar voor mensen die thuis niet rustig/ongestoord kunnen werken en hier wel behoefte aan hebben. Bij Roots is het namelijk mogelijk om voor €30,- per dag een eigen werkplek te huren. Deze privé kamer huur je inclusief snelwerkende wifi, onbeperkt koffie/thee én een Roots Dopper om je eigen water mee te tappen!

Reizigers

Ten slotte nog een gaaf initiatief voor gestrande reizigers: ben jij wegens het Coronavirus eerder naar huis gekomen? En ben je op zoek naar een tijdelijke verblijfplaats? Hostel Roots biedt jou de helpende hand! Je reisgevoel doorzetten is hier gewoon mogelijk want er wonen veel verschillende internationals. 

Er zijn verschillende kamer types beschikbaar. Deze kun je hier bekijken. Wil je meer informatie? Mail dan naar koen@hostelroots.nl o.v.v. ’tijdelijk verblijf’.