Interpolis nieuwe hoofdsponsor Tilburg Hap Stap Festival

Met trots presenteert het Tilburg Hap Stap Festival Interpolis als nieuwe hoofdsponsor. Het Tilburg Hap Stap Festival biedt vier dagen lang een gevarieerd programma voor jong en oud. Het festival vindt dit jaar voor de twintigste keer plaats op de vertrouwde locatie in de Interpolistuin.

Jack Buckens (Interpolis-directeur): “Op het Tilburg Hap Stap Festival kan iedereen in een gezellige sfeer ontdekken wat Tilburg op culinair gebied te bieden heeft. Alle Tilburgers en mensen uit de regio laten wij graag kennismaken met dit prachtige initiatief. Daarom wil Interpolis de aankomende jaren hoofdsponsor zijn en stellen wij onze Interpolistuin ter beschikking.”

Tilburgs bedrijf

Peter Zandboer (voorzitter Tilburg Hap Stap Festival): “Wij zijn bijzonder blij met Interpolis als hoofdsponsor voor het Tilburg Hap Stap Festival. Een echt Tilburgs bedrijf dat middenin de samenleving staat en we maken natuurlijk al jaren gebruik van de Interpolistuin, dus dat is een mooie aanvulling. ”

Het vierdaagse festival is dit jaar in het Pinksterweekend van vrijdag 22 mei tot en met maandag 25 mei. Het Tilburg Hap Stap Festival is voor alle levensgenieters! Lekker eten, borrelen, ongedwongen ontmoetingen, muziek, kunst en cultuur in de Interpolistuin. Tilburg Hap Stap Festival “Waar je thuis bent als je uit gaat” .

Openingstijden

De openingstijden van het festival zijn op vrijdag van 17.00 uur tot 01.00 uur, zaterdag van 14.00 uur tot 01.00 uur, zondag van 14.00 uur tot 01.00 uur en maandag van 14.00 uur tot 22.00 uur.