Nieuws

tipi
Let op! Dit artikel is al 40 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Je kunt binnenkort in het Spoorpark overnachten in een tipi

Hoe leuk?! Je kunt binnenkort in een tipi overnachten op de Stadscamping in het Tilburgse Spoorpark! Vanaf 1 juli mogen de campings weer volledig open. Vanaf dat moment kun je overnachtingen boeken in één van de acht gloednieuwe tipi’s.

Foto: Spoorpark Tilburg

In totaal zijn er vier traditionele tipi’s geplaatst waar je met vier tot zes personen in kunt slapen en vier kleine Festipi’s waar je met twee tot drie personen in kunt overnachten. De vrolijke  tipi’s van Festipi zouden eigenlijk al ingezet worden voor de camping van Roadburn en de Redhead Days, maar dat ging vanwege de coronacrisis niet door.

Schoolkampen in de tipi’s

Met de aanvulling van de tenten, probeert Spoorpark ook in te zetten op schoolkampen met groep 8. De tipi’s bieden de ruimte om toch nog een kamp te organiseren waar dertig kinderen kunnen overnachten. En dit kan dan gecombineerd worden met activiteiten in en rondom het Spoorpark.

Slaapwagons

Verder wordt er trouwens hard gewerkt om voor 1 juli ook twee slaapwagons gereed te maken. Eén daarvan is geschikt voor twee personen, de andere voor twee tot vier personen. En dat mag je zeker glamping noemen: zo lig je in een opgemaakt, stevig bed, heb je een koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. Binnenkort komt er meer info over de prijzen hiervan.

Praktische info

Naast de tipi’s is het dus vanaf 1 juli ook weer mogelijk om zelf met een tentje te komen kamperen. En mocht je benieuwd zijn naar de prijzen: als je zelf je tentje meeneemt, betaal je €7,- per volwassene per nacht en daarbovenop nog €8,- voor je kampeerplek voor je tent. Een overnachting voor twee personen in een kleine Festipi kost je €52,50. Check hier meer info.

Reageer op dit bericht