Keukenbrigade De Burgerij kookt bourgondische menu’s voorafgaand aan musical in de Schouwburg

Musical Amelie

Bij Schouwburg Concertzaal Tilburg kun je voordat je naar de musical Amélie gaat lekker genieten van een drie- of viergangen menu. Dit bourgondische menu wordt samengesteld en bereid door De Burgerij en is helemaal afgestemd op de musical. Je kunt kiezen uit een vlees, vis of vegetarisch menu. Lees snel verder.

Waan je in Parijs

De musical Amélie speelt zich af in het mooie Montmartre in Parijs. Daar brengt ze andere mensen liefde en vrolijkheid. Iets wat jij ook zal voelen wanneer je zit te genieten van het lekkere eten van De Burgerij. Misschien waan jij jezelf met de gerechten ook in het mooie Parijs en kom je al in de goede stemming voor de musical.

Musical Amélie

De romantische en fantasievolle film Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain is nu voor het eerst in Nederland te zien als musical, mét de bekende filmmuziek. Beleef het verhaal van de dromerige Amélie die probeert anderen liefde en vrolijkheid te brengen in het mooie Montmartre in Parijs. Na Broadway (New York) en West End (Londen) is de musical nu op de Nederlandse podia te zien.

Interesse?

Wil jij naar de musical en voorafgaand genieten van lekker eten? Ga dan voor meer informatie over de musical en over het eten naar de agenda. Je moet zowel voor het eten als voor de musical reserveren. Voor het driegangen menu betaal je €39,50 en voor het viergangen menu €49,50. Een kaartje voor de musical varieert tussen de €26,50 en €39,50.