Kindergarten viert Koninginnenacht met ‘Kingsnight’

Het dancefestival Kindergarten organiseert op maandagavond 29 april een feest op de Korte Heuvel in Tilburg. Koninginnenacht wordt daar omgedoopt tot 'Kingsnight', een knipoog naar de aanstaande troonopvolging. Voor het feest zijn lokale en landelijke dj's binnengehaald. Zo staan de Tilburgers Thomas Welt en Schoolplein naast het Utrechts/Amsterdamse discoduo SHMLSS op de line-up.

De avond begint om zes uur 's avonds en gaat door tot één uur 's nachts. Naast SHMLSS, Schoolplein en Thomas Welt zijn ook Disko Matique en Kidnap The DJ b2b met Raymond Bloomberg aan de line-up toegevoegd. Discoduo SHMLSS is de enige act die nog niet eerder heeft opgetreden op Kindergarten. Het feest zal voornamelijk in het teken staan van techno, techhouse, electro en nu-disco en kent geen entree.

Kingsnight is volgens organisator Wouter de Wilde een goede manier om een nieuw publiek aan te spreken dat nog niet eerder kennis heeft gemaakt met het festival dat op 11 mei in het Leijpark wordt gehouden. “De namen die al eerder op Kindergarten hebben gestaan, hebben zich bewezen. Met SHMLSS halen we een topact binnen die in Amsterdam succesvolle avonden had bij RAUW in Trouw en de Chicago Social Club.”

Voor wie na één uur nog niet klaar met feesten is gaat de avond door tot vier uur in de Studio. Daar draait onder andere de Tilburgse DJ Michael Johnson. Meer namen voor deze afterparty worden nog bekend gemaakt.

Kindergarten Kingsnight vindt op 29 april plaats op de Korte Heuvel van 18:00 tot 01:00 uur. Headliners zijn SHMLSS, Schoolplein, Thomas Welt, Disko Matique en Kindap The DJ b2b Raymond Bloombberg. Entree is gratis. Voor meer info zie www.kindergarten.nu en www.facebook.com/kindergarten.nu.