Studio

Studio.jpg
Informatie
Adres:Heuvel 9
Opent donderdag om 10:00
Over Studio

Of het nu gaat om de vrijdagmiddagborrel, een studentenfeest, kick-off event, klantenavond, workshop, proeverij, netwerkdiner of vergadering, Studio maakt er altijd een feestje van.

Binnen één locatie in het hartje van het Tilburgse centrum hebben ze vier ruimtes waarmee eindeloos te variëren is. Ideaal voor elke informele of zakelijke bijeenkomst.

STUDIO

Over Studio Tilburg

Beneden hebben ze onder andere een borrelcafé, dat afgesloten kan worden voor privé-aangelegenheden. Er is ruimte voor ongeveer 70 personen. Erg geschikt voor een borrel of feestje in kleine kring. Boven is er het zaaltje. Hier kunnen groepen tot 20 personen vergaderen. Bij Studio kun je ook terecht voor het gebruik van een flip-over of beamer, tegen een kleine vergoeding. Ook kan er tijdens de vergadering geluncht worden. Het zaaltje kan ook worden gebruikt voor een diner of high tea.

Grotere feesten

Studio kan ook een plek zijn voor grotere feesten. Naast bovengenoemde ruimtes is Studio ook een café met een grote zaal beneden (400 personen) die verbonden is door een trap met een zaal boven. Ook de ruimte boven beschikt over een bar.

Ben je op zoek naar een mooie locatie voor een borrel, feest,etentje of vergadering in de binnenstad van Tilburg? Met volop parkeergelegenheid op loopafstand? Breng dan eens een bezoek! De medewerkers willen je graag alle mogelijkheden laten zien. Veel mogelijkheden binnen een horecagelegenheid dus. informeer gerust naar wat ze voor je kunnen doen.

 

Openingstijden
 • Maandag :
  10:00 - 02:00
 • Dinsdag :
  10:00 - 04:00
 • Woensdag :
  10:00 - 04:00
 • Donderdag :
  10:00 - 04:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 04:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 04:00
 • Zondag :
  10:00 - 02:00