Nieuwe cocktailbar geopend aan de Korte Heuvel: The Retro Club

Flirtini, Boozy Beach Shake, Bob Marley’s Legacy, een Negroni Blanco of toch de Tupi Ranger? De Korte Heuvel heeft er een nieuwe cocktailbar bij. The Retro Club is sinds kort geopend op de eerste verdieping van Studio Tilburg. Verwacht vintage vibes, heerlijke cocktails en uiteraard ook mocktails. Lees snel verder.

Foto header: House of Frames

Een walhalla voor de liefhebbers van cocktails dus. De cocktails worden gemaakt met de beste ingrediënten en live achter de bar in elkaar gemixt. Wat deze cocktailbar- naast het interieur en het aanbod – vooral uniek maakt, is de wijze van presenteren. Zo hebben ze een cocktails die in een badkuip wordt geserveerd. Inclusief badeend en schuim.

Het concept van The Retro Club is out of the box en gedurfd. Bij de cocktails die je bij The Retro Club bestelt, worden al je zintuigen geprikkeld. Ze hebben classic cocktails, een ‘remix’ en signature cocktails van The Mixtape. De volledige cocktailkaart zie je hieronder.

Openingsactie

Speciaal voor de opening hebben ze een leuke openingsactie. Tot 1 november kun je tussen 16:00 – 20:00 uur de ‘Remix’-cocktails (zie menukaart hierboven) bestellen voor €8,50.

Studio Bites

Bij heerlijke drankjes, horen uiteraard lekkere hapjes. Gelukkig kun je ook daarvoor bij The Retro Club terecht. Ze serveren namelijk de Studio Bites die in de keuken van Studio worden gemaakt. Dit is een nieuw concept waarin de keukenbrigade van Studio met zorg gemaakte fingerfoods maakt. Avontuurlijke gerechtjes met verse ingrediënten. Denk aan chorizokroketjes, coquilles, jackfruit rendang, nacho’s, pimientos de padrón en tartaar van bloemkool. Benieuwd naar alle Studio Bites? Check de menukaart hier. 

Meer informatie

Je vindt The Retro Club dus op de eerste verdieping van Studio Tilburg. De cocktaillounge is geopend van donderdag t/m zaterdag tussen 16:00 – 00:00 uur. Ook heeft de lounge een balkon met misschien wel het mooiste uitzicht op de Korte Heuvel. Uiteraard kun je daarna beneden verder gaan dansen tijdens het nachtprogramma van de Studio. Voor de uit-agenda van Studio kun je het beste deze website raadplegen.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom The Retro Club? Volg ze dan op Instagram en Facebook.