Koefnoen, Efteling theatershow & meer: dit zijn de Tilburgse Theater Tips in de maand mei!

theater tips mei

Iedere maand lichten we in samenwerking met Schouwburg Concertzaal Tilburg de Tilburgse Theater Tips uit. Dit zijn voorstellingen waar nog kaarten voor te koop zijn. Oftewel: last-minute op zoek naar prachtige voorstellingen in de Schouwburg of Concertzaal? Wij helpen je een handje. Lees snel verder voor de Tilburgse Theater Tips in de maand mei!

#1: Koefnoen Live

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, types en imitaties het theater in: helemaal live! Up-to-date en fonkelnieuw materiaal, vertolkt door vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus.

#2: De Grote Efteling Koekoek Show (8+)

Houd jij van een goeie grap, ga je graag de strijd aan en ben jij altijd klaar voor een spannend experiment? Kom dan nu naar de nieuwste interactieve theatershow van de Efteling. Je bent wel koekoek als je niet komt! Deze voorstelling is leuk voor het hele gezin met kinderen vanaf 8 jaar en ouder.

#3: Voorstelling Jon van Eerd: Harrie neemt de benen

In deze voorstelling blazen Harrie en zijn kornuiten je gegarandeerd van je stoel van het lachen. In Harrie neemt de benen krijgen politieagenten Harrie Vermeulen en zijn neef Barrie Vermeulen de opdracht een illegaal ‘huis van plezier’ op te rollen. Maar dat gaat niet zomaar… De schurken zijn niet voor één gat te vangen. De befaamde Madame Claude en haar assistente Bibs, zijn de twee niet al te snuggere dienders steeds weer te vlug af.

Tilburgse Theater Tips

Elke maand zet Tilburg.com een aantal Tilburgse theaterstips op een rijtje. Voorstellingen waar je voor dezelfde maand nog kaarten voor kunt krijgen en die zéker een bezoekje waard zijn. Pak je agenda erbij, bestel tickets en geniet! De complete agenda van Schouwburg Concertzaal Tilburg vind je overigens hier.