‘Kom proeven aan ondernemerschap’

Speciaal voor ondernemende jongeren en studenten is op 15 november van 14.00 tot 19.30 uur in de Avans Hogeschool aan de Onderwijsboulevard 215 (bij het station) in Den Bosch het gratis event: ‘Kom proeven aan ondernemerschap’. Gastspreker is onder anderen tassenontwerper en jong ondernemer Omar Munie.

Jongeren die meer willen weten over ondernemerschap of overwegen een (student) bedrijf te beginnen (of misschien net zijn begonnen) zijn van harte welkom bij het event ‘Kom proeven aan ondernemerschap’. Zij worden getrakteerd op een informatieve en inspirerende dag over ondernemerschap. Behalve Omar Munie zijn netwerkgoeroe Charles ‘Ruf’ Ruffolo en presentatiecoach Jerre Maas te gast.

Er zijn workshops over creatief denken en jezelf presenteren; er is een ‘proeverij’ met jonge en ervaren ondernemers; een marktplaats; een buffet en een netwerkborrel. Naast jongeren en studenten zijn ook docenten en/of managers in het onderwijs van harte uitgenodigd. Voor hen is er onder meer een workshop over ondernemerschap in het onderwijs. 

Het event ‘Kom proeven aan ondernemerschap’ wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel Brabant, Ondernemerslift, de stichting Jong Ondernemen en de KPC Groep en is een activiteit in het kader van de Global Entrepreneurship Week. Kijk voor meer informatie en inschrijven op  www.kvk.nl/proeven.