Laatste dagen in Dwaalgebied voor TIEN, bijna klaar voor grotere winkel

TIEN Tilburg

Dit weekend is het de laatste keer dat conceptstore TIEN haar deuren opent aan de Nieuwlandstraat. Maar gelukkig is het allemaal voor een goed doel! De winkel van Jantien Streng is uit haar jasje gegroeid en verhuist daarom naar een groter pand aan de Heuvelstraat 104. De opening staat voor zaterdag 6 juli op de planning.

Na zondag 30 juni is TIEN tot en 6 juli gesloten. Er wordt deze dagen hard gewerkt aan het klaarmaken van het nieuwe pand. De winkel onderging de afgelopen maanden echter al een grote metamorfose: op social media werden al wat details van roze tegeltjes, tof behang en kekke neon lichten vrijgegeven.

Laatste dagen

TIEN is nog op vrijdag 28 juni, zaterdag 29 juni als zondag 30 juni (tijdens de Dwalerij) geopend op het oude adres. Mocht je nog gauw iets willen scoren voordat de zaak vijf dagen dichtgaat: momenteel hebben ze flinke kortingen op hun producten. Bij het kopen van één kledingstuk ontvang je 30% korting, bij twee kledingstukken 40% korting en bij drie (of meer) kledingstukken maar liefst 50% korting.

Over TIEN Tilburg

In vier jaar tijd is TIEN Tilburg uitgegroeid tot een must-go voor het winkelende publiek. Je kunt er terecht voor fashion, sieraden, (woon) accessoires en de leukste cadeautjes voor vrouwen. De nieuwe zaak, ook wel TIEN 2.0 genoemd, gaat er volgens eigenaresse Jantien nóg mooier uitzien en zorgt ervoor dat klanten beter worden bediend en geïnspireerd.

Wil je op 6 juli meteen een kijkje nemen bij het nieuwe pand? Houd dan de Facebook en Instagram van TIEN goed in de gaten voor de laatste info!