Merchandise tienjarig bestaan Heyhoef Backstage nu te koop!

Vanwege het tienjarig jubileum van Heyhoef Backstage, hebben ze te gekke merchandise uitgebracht. Door een product te kopen, loop je er niet alleen goed bij, maar steun je ze ook met al hun activiteiten. Benieuwd? Lees snel verder!

Ter ere van het tienjarig jubileum pakt Heyhoef Backstage uit met toffe merchandise. De merchandise bestaat uit jubileumshirts, maar ook uit mutsen, petten en mokken. Benieuwd naar de merchandise? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Heyhoef Backstage en kies jouw favorieten! De maten variëren van S tot 5XL. Kortom, voor ieder wat wils!

Over Heyhoef Backstage

HeyHoef Backstage is een poppodium waar verschillende artiesten van over de hele wereld komen optreden, er wordt voornamelijk vel blues en soul gespeeld maar ook nog veel meer andere fantastische muziekstijlen.

Agenda Heyhoef Backstage

Heyhoef Backstage heeft een drukke agenda, met verschillende mooie en leuke shows om te gaan bekijken. Het is dan ook zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen in de agenda van Heyhoef Backstage, wij lichten alvast een paart toffe shows voor je uit.

Backstage-Tribute – 3Times a Pointer Lady

3Times a POINTER Lady verrast je muzikaal met een tribute aan de Pointer Sisters. De drie goed gestemde, enthousiaste ladies zorgen samen met vijf muzikanten voor een swingende muziekact van deze Amerikaanse popgroep, met bekende hits uit de jaren ’70 en ‘80.

Awash bij Heyhoef Coolvibes

Op donderdag 14 april kun je bij Heyhoef Coolvibes terecht voor een seated concert van Awash. Maak je klaar voor een middag vol met Indie Folk Rock! Heyhoef Coolvibes seated concerts kent altijd een intieme ambiance met semi-akoestische muziek. Speciaal daarbinnen passend heeft de Brabantse Indie-Pop band ook en show voorbereid die perfect aansluit bij dit format.

Meer info

Voor meer info over Heyhoef Backstage en hun agenda kun je een kijkje nemen op hun site.