Mood Tilburg opent begin september in de Spoorzone

mood tilburg

Eerder maakten we al bekend dat Mood – het horecaconcept van onderneemster Eveline Wu – de deuren gaat openen in Tilburg. Nu is ook de openingsdatum bekend: vrijdag 2 september. Lees snel verder voor meer informatie. 

Vanaf september is Mood Tilburg dagelijks geopend van 12:00 – 22:00 uur. Het restaurant opent in het pand waar Restaurant Monchou was gevestigd. Dit horecaconcept is door de coronaperikelen enkel voor afhaal open geweest en heeft haar deuren nooit voor publiek geopend. Met de komst van Mood kunnen Tilburgers straks toch genieten van de schitterende horeca-locatie onderin Plan-t recht tegenover het centraal station.

Eigenaresse Eveline Wu – die ook een televisieprogramma bij 24Kitchen en meerdere restaurants in Nederland heeft – is blij met haar nieuwe restaurant. Mood by Eveline Wu combineert een modern en trendy interieur met een voortreffelijke internationale keuken. Op het menu vind je klassieke Franse gerechten en delicatessen met bijzondere smaak- en textuurcombinaties, geïnspireerd door de authentieke Aziatische keuken. Er wordt gebruik gemaakt van topkwaliteit producten en de gerechten worden op een originele manier geserveerd. Van grote boten vol sushi en sashimi tot pekingeend van van Thaise curry tot Aziatische zeebaars. Voor degene die nieuwsgierig zijn naar de menukaart: deze vind je hier.

Meer informatie

Het is vanaf nu ook mogelijk om te reserveren als je als één van de eerste Tilburgers wilt genieten van dit mooie horecaconcept in de Spoorzone. Wil je meer informatie, de menukaart alvast doorbladeren of reserveren? Ga dan snel naar de website. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de leukste acties van Mood Tilburg? Volg ze dan op Instagram.