Nieuw rubriek: Thirsty Thursday – Blikkenfest bij RAW: “We hebben ruim honderd bieren op blik!”

Blikkenfest RAW

In de nieuwe rubriek Thirsty Thurday vieren we dat het weekend voor de deur staat! Om alvast in de sfeer te komen, tippen we je iedere donderdag met een borreltip! Trommel je vrienden en/of familie alvast op, want dit weekend staat het Blikkenfest bij RAW op het programma! Benieuwd? Lees snel verder!

Speciaalbierliefhebbers opgelet! Tijdens het extra lange paasweekend organiseert RAW de zesde editie van Blikkenfest. “Tijdens dit bierfestival geniet je van ruim honderd bieren op blik. We zijn ook het festival met de meeste bieren op blik van heel Nederland,” vertelt Leander Willemstein – eigenaar van RAW. Daarnaast is RAW natuurlijk ook gewoon geopend voor mensen die een hapje willen eten!

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'BLIKKEN T FESTIJN BLIKKEN FESTIJN APRIL RAW estaurant 29 MAART #6 100 Bieren in blik! RAW Vinyl DJ's Good Food In samenwerking samenwe met Elings Craftbeer Company RAW Tilburg'

Favorieten

“Met ruim honderd bieren, is er voor ieder wat wils.” Wat is de favoriet van Leander zelf? “Ik ben zelf meer fan van de ‘lichtere biertjes’. Bij het Blikkenfest zijn er natuurlijk ook Stouts en andere donkere biertjes te drinken, maar dat is niks voor mij, haha.”

Extra leuk: gedurende het weekend zijn er ook verschillende dj’s die de lekkerste plaatjes draaien. Kortom, het belooft een onvergetelijk weekend te worden in de Spoorzone!

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Blikkenfest? Check dan zeker onderstaande post. Wil je helemaal niks missen over RAW en wil je op de hoogte blijven van evenementen die op de planning staan? Volg RAW dan op Instagram en Facebook.