NondeJeu – verborgen parel onder het Pieter Vreedeplein – blij dat ze weer open zijn: ‘Iedereen loopt hier met een glimlach naar buiten!’

nondejeu

Moedeloos worden ze ervan. Na meerdere lockdowns is het inmiddels de derde keer dat NondeJeu haar deuren na een horecasluiting heeft geopend. Maar Errol Gevers (37) en Geoffrey Ibes (38) – eigenaren van de horecazaak onder het Pieter Vreedeplein – zijn ervan overtuigd dat ze nu open mogen blijven. “We gaan niet meer ondernemen met de rem erop, maar met het idee dat we nu écht voor altijd open blijven!” Tijd voor een update vanuit deze verborgen parel die veel Tilburgers nog niet kennen.

Want: het is inmiddels anderhalf jaar geleden dat NondeJeu haar deuren opende. Het concept met meerdere jeu de boules banen, een cellencomplex met 30 cellen vol unieke live action games en een prachtige horecazaak opende op 1 augustus 2020 onder het Pieter Vreedeplein. De reacties zijn lovend. “Iedereen die hier is geweest, loopt met een glimlach naar buiten,” vertelt Errol.

‘Alles draait hier om plezier’

Met Prison Island – wat een uniek concept in de regio is – heeft NondeJeu een publiekstrekker naar Tilburg gehaald. In een cellencomplex speel je in teamverband verschillende spellen. Hierin staan onder andere behendigheid, tactiek, snelheid en ruimtelijk inzicht centraal. Per cel speel je een ander spel waarin je bepaalde scores kunt halen. De verschillende cellen zijn meerdere keren te spelen zodat je telkens je highscore kunt verbreken. Het team met het hoogste puntenaantal op het eind wint. “Prison Island is echt een aanwinst voor Tilburg gebleken. Het concept heeft zich nu al bewezen, terwijl heel veel Tilburgers het nog nooit gespeeld hebben. Iedereen die dit speelt, is enthousiast. Vooral het competitieve element in het spel, maakt het leuk. En het feit dat de spellen zo verschillen, zorgt ervoor dat iedereen in het team ergens de uitblinker in is,” legt Geoffrey uit.

Maar ook op de jeu-de-boules banen wordt positief gereageerd. Zo heeft NondeJeu maar liefst acht verschillende banen. “Leuk voor een gezelschap van tien personen, maar ook met zijn tweeën.” De combinatie tussen Prison Island, jeu de boules en een horecazaak blijkt een schot in de roos. Errol vertelt: “Alles draait hier om plezier. Dat is onze belangrijkste kernwaarde. En dat werkt. Als het hier een middag of avond gezellig druk is, bruist het echt. Overal hoor je strijdkreten van mensen die juichen. Of iemand nou een goede worp gooit bij het jeu-de-boulen, een bordspel wint of een highscore verbreekt in Prison Island.”

nondejeu

‘Geen sterrenzaak, maar echt goed eten!’

NondeJeu ontvangt zowel grote gezelschappen die komen jeu-de-boulen of Prison Island spelen, als vriendengroepen of stelletjes die lekker willen borrelen. “Wat mensen denk ik nog niet weten, is dat je hier ook gewoon terecht kunt voor een gezellig avondje borrelen. We hebben een kast vol bordspellen, lekkere biertjes, cocktails en wijnen. Dan kun je altijd nog zien of je zin hebt om een potje te jeu-de-boulen,” zegt Geoffrey.

Geoffrey gaat verder: “Ik zie NondeJeu echt als een plek waar je lekker kunt borrelen en ook iets kunt doen. Ik vergelijk het weleens met Bogey’s. Dat was een plek waar je fantastisch spareribs kon eten. En toevallig kon je er ook poolen. Dat wil ik hier ook bereiken. Mensen moeten gewoon lekker komen genieten van een hapje en drankje en ter plekke bepalen of ze wel of niet iets erbij willen doen.”

Om NondeJeu steeds meer in de markt te zetten als gezellige borrelplek waar je ook een hapje kunt eten, lanceren ze binnenkort een nieuwe menukaart. “We zijn geen sterrenzaak uiteraard, maar je kunt bij ons straks echt goed eten. We gaan ons zowel op lunch als diner focussen. Op de menukaart komen gerechtjes om te delen, maar ook volledige gerechten. Van heerlijke buikspek tot chicken waffles en lekkere gerechten voor de vegetariërs,” vertelt Errol.

Singles opgelet

Errol en Geoffrey staan bekend als ondernemers met creatieve ideeën. Zo hadden ze al eens een outdoor jeu-de-boulesbaan op het Pieter Vreedeplein en organiseerden ze het Tilburgs Open Kampioenschap Jeu-de-boules. Ook tijdens Valentijnsdag pakken ze uit. Ze organiseren dan een leuke avond uit voor singles.

“Je kunt je opgeven en wij laten professionele matchmakers een match maken. Vervolgens word je ontvangen met een welkomstdrankje en ga je daarna met z’n vieren Prison Island in. Zo leer je elkaar op een leuke en uitdagende manier kennen. Na anderhalf uur doe je nog een afsluitend drankje. Uiteraard is er ook voor een hapje gezorgd,” zegt Geoffrey.

Ben jij single en klinkt dit leuk? Je kunt jezelf opgeven door een mailtje te sturen naar valentijn@nondejeu.com. Je krijgt dan de benodigde informatie waarna de matchmakers een leuke match voor je gaan zoeken. Deelname kost €35,-.

Werken bij NondeJeu

Omdat NondeJeu ervan overtuigd is dat ze open blijven, willen ze het team de op korte termijn flink uitbreiden. Zo zoeken ze een floormanager, een keukenhulp en allround horecamedewerkers. “Wat het werk bij ons zo leuk maakt, is dat we je allround inzetten. Het is hier meer dan een dienblad met drinken wegbrengen. Zo sta je de ene keer achter de bar, de andere keer in de bediening of ben je activiteitenbegeleid(st)er,” sluit Geoffrey af.

Wil jij solliciteren op een functie bij Nondejeu? Stuur dan een mailtje naar info@nondejeu.com.

Meer informatie

Wil je meer weten over NondeJeu? Over de verschillende activiteiten die ze aanbieden bijvoorbeeld? Of wil je reserveren? Check dan vooral de website. Vergeet NondeJeu ook niet te volgen via Facebook en Instagram. Zo blijf je op de hoogte van alle actuele acties en activiteiten.

  1. Wij gingen al een keer de Prison Island in. De beelden daarvan zie je hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tilburg.com (@tilburgcom)