Rijd jij veilig de herfst in?

Pak bij Autosprint nu 21% btw-korting op een grote onderhoudsbeurt

Heb jij een fijne zomer gehad? Ongetwijfeld heeft de vakantie een aardige cent gekost! Autosprint, dé onderhouds- en keuringsspecialist van Tilburg en omstreken helpt je om flink te besparen. Wanneer je nu jouw auto voor een grote beurt brengt, ontvang je 21% btw-korting! Jouw auto is zo klaar voor het nieuwe seizoen en bovendien voorkom je onvoorziene kosten. Kies je voor Autosprint, dan kan je voordelig en met een veilig gevoel het najaar in!

Autosprint maakt het nu dus extra aantrekkelijk om jouw auto herfstklaar te maken door tijdelijk 21% btw-korting te geven op een grote onderhoudsbeurt. En moet jouw auto binnenkort ook gekeurd worden? Dan krijg je de APK er gratis bij! Veiliger en voordeliger kan het niet…

Wat doen wij tijdens een grote beurt?
Bij een grote beurt onderzoeken wij nauwkeurig diverse onderdelen in, onder en om de auto en worden deze, indien nodig en na overleg met jou, vervangen. Denk bijvoorbeeld aan filters vervangen, remmen controleren / reinigen en diverse afstellingen controleren.

Voor alle werkzaamheden geven wij je van tevoren een vaste prijs af. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Mocht er onverhoopt een defect of te vervangen onderdeel blijken te zijn, dan nemen we altijd eerst contact met jou op voor overleg. Je wordt dus nooit onverwacht verrast met een te hoge rekening!

De voordelen van Autosprint
Bij Autosprint kan je rekenen op vakmanschap, service en transparantie. Het is ons doel om je zoveel mogelijk te ontzorgen! Wat betekent dat concreet?

  • We verzorgen onderhoud en reparatie aan alle merken personenwagens. Veiligheid staat daarbij altijd centraal.
  • Bij alle werkzaamheden informeren wij jou van tevoren over de kosten. Zijn er onvoorziene tegenvallers? We overleggen altijd met jou voordat we aan het werk gaan.
  • Wanneer we een onderdeel vervangen, bewaren we altijd het oude onderdeel zodat je het nog kunt bekijken.
  • Onze werkplaats is volledig open, je kan dus altijd zien wat er gebeurt.
  • Indien gewenst, staat er een gratis leenauto voor je klaar, je betaalt enkel de brandstofkosten,
  • Speciaal voor onze oudere klanten en personen die beperkt mobiel zijn, hebben we een haal- en brengservice.

Pak dubbel voordeel! Grote beurt én gratis APK
Moet jouw auto binnenkort gekeurd worden? Pak dan dubbel voordeel door tijdens de grote beurt (met 21% korting!) jouw auto direct gratis te laten keuren. Je slaat twee vliegen in één klap en kan weer met vertrouwen de weg op.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:
t 013 – 535 99 49
e info@autosprint-tilburg.nl
i www.autosprint-tilburg.nl

Autosprint
Waalstraat 10
5046 AP Tilburg