On Stage speelt The Wild Party in Theaters Tilburg

Kaartverkoop nieuwe voorstelling is gestart.

Donderdag 13 t/m zondag 16 juni speelt Stichting studentenmusical On Stage haar nieuwe productie The Wild Party in Theaters Tilburg; een verhaal over een decadent New Yorks feest met een bloedstollend einde. Op het toneel wordt een bijzondere nachtclubsetting gecreëerd waardoor het publiek écht te gast op het feest is. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Na successen als Jekyll & Hyde, Rent en Bad Girls: The Musical nemen de 24 castleden van Stichting studentenmusical On Stage het publiek dit jaar mee naar een New Yorks feestje met een gastenlijst vol artistieke en vrijgevochten types. De artistieke leiding is dit jaar opnieuw in handen van Carla de Waal (artistieke & muzikale leiding) en Geertje Hochstenbach (regie & choreografie).

Een vreemd, sexy en bloedstollend feest
De relatie tussen danseres Queenie en clown Burss heeft zijn beste tijd gehad. Om hier verandering in te brengen, organiseren ze een groot en wild feest. Onder de vrijgevochten en artistieke gasten bevinden zich ook Kate, een vroegere rivale van Queenie, en haar nieuwste verovering Mr. Black. Het wordt een avond vol spanning, verveling, opwinding, drank en drugs waarin vrijheid leidt tot jaloezie en onbegrip uiteindelijk tot moord. On Stage speelt graag dicht op de huid van de toeschouwer en daarom zit het publiek óók op het toneel, in nachtclubsetting.

Opnieuw samenwerking tussen On Stage en Theaters Tilburg
Dat On Stage dit jaar in Theaters Tilburg speelt, is geen toeval. Beide partijen werkten eerder samen tijdens Bad Girls: The Musical, toen nog in het MIDI Theater dat door Theaters Tilburg werd geëxploiteerd. Joost Veuger, programmeur speciale projecten Theaters Tilburg vertelt: “Twee jaar terug beviel de samenwerking met On Stage erg goed. Het is een getalenteerde groep jonge mensen die wij graag in huis hebben en een professioneel podium willen bieden. Omdat MIDI gesloten is, zijn we blij ze nu in de schouwburg te programmeren.” Ingrid Weterings, voorzitter van On Stage beaamt dit: “Het is fijn na de prachtige Koepelhal vorig jaar nu weer terug te zijn in een ‘echt’ theater waar we toch de mogelijkheid hebben onze eigen setting te creëren.”

The Wild Party is donderdag 13 t/m zondag 16 juni te zien om 20:15 uur in Schouwburg Tilburg. Op zondag 16 juni is er ook een matinee-voorstelling om 14.30 uur.  Kaarten kosten € 17,50 (incl. administratiekosten) en zijn te bestellen via Theaters Tilburg: www.theaterstilburg.nl / 013-5432220. Voor meer informatie, kijk op: www.onstage-tilburg.nl.