Op zoek naar werk? Deze bedrijven kunnen jouw hulp goed gebruiken (deel II)

bedrijven in regio tilburg

Vorige week schreven we al een artikel over bedrijven die tijdens de coronacrisis nog steeds heel goed jouw hulp kunnen gebruiken. Denk hierbij aan banen in de logistiek, bouw of techniek. Maar uiteraard zijn zij niet de enige. Er zijn nog veel meer bedrijven in regio Tilburg die extra handjes nodig hebben. Wil jij aan het werk? Bekijk dan zeker de onderstaande vacatures.

Mocht je hulp willen bieden aan het ETZ ziekenhuis, bijvoorbeeld omdat je een geregistreerd arts of verpleger bent, bekijk dan even dit artikel.

De Wever

Woonzorgcentrum De Wever is, voor verschillende locaties binnen Tilburg, op zoek naar personeel. Zo zijn ze uiteraard op zoek naar verzorgenden/verpleegkundigen en woonbegeleiders. Maar ook op andere vlakken kun jij De Wever uit de brand helpen:

Kijk voor alle vacatures van De Wever even op werkenbijdewever.nl.

De Mandemakers Groep

Op het gebied van transport en magazijn is De Mandemakers Groep (DMG) hard op zoek naar extra krachten. En dan met name mensen die graag een vaste aanstelling willen. Goed om te weten: de (secundaire) arbeidsvoorwaarden bij DMG zijn niet mis!

Coolblue

Wegens het coronavirus heeft Coolblue Besloten alle winkels in het land tijdelijk te sluiten. Dit betekent wel dat de drukte online des te groter is. Daarom is Coolblue Tilburg momenteel op zoek naar versterking voor het magazijn/transport:

GroenRijk Tilburg

Hét tuincentrum van Tilburg is vandaag de dag nog steeds geopend (uiteraard met aangepaste maatregelen). Ze zijn daarom op zoek naar parttime en fulltime krachten die zich nu, maar ook na de coronacrisis, aan het team willen toevoegen.

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: