Pathé Tilburg toont zeldzame optredens van Joris Voorn, Patrice Baumel en Detrot Swindle op

audio obscura

Het festivalseizoen zit er er tot en met 1 september helaas niet in, maar voor de liefhebbers van elektrische muziek heeft Pathé Tilburg iets leuks: Audio Obscura ‘Revere Series’. Vanaf 11 juni gaat er iedere week een andere stream in première van een bekende artiest binnen de elektronische muziek op de mooiste plekken in Nederland. 

Joris Voorn, Patrice Baumel & Detroit Swindle

De aftrap is op donderdag 11 juni om 20.00 uur. Dan is het de beurt aan Joris Voorn om het Pathé publiek te vermaken. De streams zijn behoorlijk exclusief, er zijn namelijk maar zes Pathé vestigingen die deze Audio Obscura uitzenden. Zeker nu de bioscopen maar dertig bezoekers per zaal kunnen ontvangen. De volgende artiesten in de serie zijn onder anderen Patrice Baumel en Detroit Swindle.

Natuurlijk zorgt Pathé dat er voldoende afstand gehouden wordt door alle bezoekers. Zo kan jij op een veilige en verantwoorde manier genieten van jouw favoriete artiesten. Tickets voor de Audio Obscura voorstellingen zijn te bestellen via de website van Pathé.

Over Audio Obscura

Audio Obscura is een platform dat is ontstaan uit liefde voor moderne underground dansmuziek. Het is een Nederlands platform dat zijn bekendheid ook te danken heeft aan de feesten die ze organiseren op unieke locaties. Zo gaven ze feesten op het Centraal Station van Amsterdam, in het Rijksmuseum en in een loft op de zestiende verdieping van de Amsterdam Tower.