Sandra Coelers’ ‘Hemellichaam’

Het eerste concert vindt plaats op vrijdag 5 februari met zangeres Sandra Coelers, in de huiskamer van “Amazing Projects” (voorheen Destijds) bij Mark Rijkers en Caro van de Wijer, Noordstraat 81 B te Tilburg, onder de naam van “Amazing Concerts”.

Het was 2 december 2009 bij volle maan. Zangeres/liedschrijfster Sandra Coelers deed haar eerste actie als maanscout van Nachtburgemeester Zeus Hoenderop. Die tweede december werd een bijzondere avond. Mimi en Jan de Hond, buren van Kunstpodium-T, stelden hun huiskamer ter beschikking voor het concert van Sandra. Er waren die avond een vijftigtal bezoekers in de kamer die omgedoopt werd tot het ‘Mimi-theater’. Deze intieme setting bleek een prachtige entourage voor het soloprogramma van Sandra. Mark Rijkers en Caro van de Wijer van de tot nog toe hetende winkel ‘Destijds’ en Henk Verhoeven van ‘Stichting Kunstprojecten Tilburg’ zagen hier nieuwe mogelijkheden geboren worden. Henk Verhoeven was erg onder de indruk van Sandra’s performance. Hij vindt dat dit concert in vele huiskamers te horen zou moeten zijn. Sandra Coelers zingt haar Nederlandstalige poëtische liederen met een prachtige warme en wendbare stem en ondersteunt ze met haar kleurrijke gitaarspel.

Zij heeft in vele theaters en zalen gezongen en gespeeld. De intieme ruimte van een huiskamer met het publiek zo dichtbij geeft haar een nieuwe vrijheid en uitdaging. Kijk en geniet op: www.sandracoelers.nl De stichting wil naast het optreden van Sandra andere artiesten laten optreden binnen de huiskamerconcerten met de titel “Thuiskamers”.

Heeft u interesse om uw huiskamer, atelier, bedrijfsruimte ter beschikking te stellen voor een bijzondere avond, of aanmelden voor het concert van Sandra Coelers, beide kan via: info@kunstdichterbij.nl van Stichting Kunstprojecten Tilburg, www.kunstdichterbij.nl.

Eerste “Thuiskamers” concert “Amazing Concerts”,met Sandra Coelers, Noordstraat 81 B te Tilburg. Vrijdag 5 februari, inloop om 20.00 uur met koffie of thee, 20.30 uur aanvang concert. Entree 10 euro inclusief koffie of thee. Voor meer informatie hierover kijk op: www.destijdstilburg.nl.