Nieuws

voor het raam
Let op! Dit artikel is al 261 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Sinterklaas roept op: Tilburgse kinderen, hang een kleurplaat of knutselwerkje voor het raam!

Geen intocht van Sinterklaas dit jaar, maar de Sint is op 15 november wel degelijk aangekomen in onze mooie stad. Kijk maar naar de ‘Anders dan anders intocht’, te zien via de link: www.sintintilburg.nl. Sinterklaas heeft de kinderen gemist tijdens de intocht en zou het daarom heel leuk vinden als alle kinderen een kleurplaat voor het raam hangen.

Sinterklaas en piet voor het raam

De intocht is altijd heel kleurig met vele verkleed sintjes en pieten. Maar dit jaar ziet Sint al die leuke kinderen dus niet! Daarom zou Sinterklaas het ook wel heel leuk vinden als er achter de ramen in Tilburg een mooie kleurplaat of tekening of poppetje van hem en/of pieten hangt. Er staat een hele leuke kleurplaat op de website van Sint in Tilburg staan. Kleur deze zo mooi mogelijk in en hang of zet deze achter het raam. Om het extra leuk te maken kun je een Sinterklaasje of Pietje of mooi knutselwerkje naast de tekening zetten.

Meedoen

Sinterklaas heeft beloofd dat zijn Pieten goed rondkijken om de mooiste Sinterklaas-ramen te vinden. Voor de allermooiste Sinterklaasramen heeft Sinterklaas ook nog een leuk cadeautje. Als je ervoor zorgt dat ook je mailadres voor het raam hangt kan Sinterklaas je een berichtje sturen als jouw raam heeft gewonnen.

Denk je dat Sinterklaas jouw raam niet kan vinden? Maak dan een foto van je raam en laat papa of mama hem op Facebook zetten met @sintintilburg. Dan kan zelfs iedereen jouw Sinterklaasraam bewonderen. En om het nog beter te maken, de foto van het Sinterklaasraam met de meeste likes maakt ook nog eens kans op een leuk cadeau.

Helpen jullie mee om heel Tilburg mooi te versieren voor Sinterklaas?