Nieuws

tilburg dit weekend
Let op! Dit artikel is al 181 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburg dit weekend: groot Wine Event, duurzaam foodfestival, presentatie Veul Gère en meer

Plannen aan het maken voor dit weekend? Dan ben je aan het juiste adres! We hebben namelijk weer de allerleukste evenementen en uittips voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder. 

Uitgelichte tips

Wine Event Tilburg 2020

Dit weekend staat RAW weer in het teken van Wine Event Tilburg. Je kunt zestig verschillende kwaliteitswijnen proeven, er is live-muziek en uiteraard kun je een hapje eten. Sterker nog: dit jaar wordt er een heus wijnspijsdiner georganiseerd. De toegangsprijs is vriendelijk, zeker met de gedachte dat je hiervoor alle wijnen die te proeven zijn ook daadwerkelijk kunt proeven.

Duurzaam foodfestival Eet voor Elkaar bij EVE

In de Spoorzone vindt dit weekend een duurzaam foodfestival plaats. Tijdens dit evenement kun je verschillende duurzame gerechten proeven, welke speciaal voor Eet Voor Elkaar bereidt worden door de keuken van EVE. Er zijn nog kaarten.

Open Dag De Rooi Pannen Tilburg

Op zondag 19 januari 2020 staat de open dag bij De Rooi Pannen Tilburg op het programma. Iedereen is van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Leerlingen en docenten ontvangen je graag, leiden je rond en geven voorlichting op de locatie in Tilburg.

Vrijdag 17 januari 2020

Zaterdag 18 januari 2020

Zondag 19 januari 2020

Missen we iets?

Laat het weten in de reactie en tip je mede-Tilburgers. Benieuwd naar de volledige uit-agenda in Tilburg? Bekijk hem hier.

Reageer op dit bericht