Tilburg Hap Stap Festival kijkt tevreden terug!

Het Tilburg Hap Stap Festival kijkt met grote tevredenheid terug op het 18de festival. Het bezoekersaantal was evenredig aan vorig jaar. Heerlijke gerechten, een prachtige locatie, het muzikale entertainment, het leuke straattheater hebben allemaal bijgedragen aan deze editie.

Tijdens het Tilburg Hap Stap Festival werd bekend gemaakt dat Puur Mercure winnaar is geworden van de Peter Manni Hap Stap Wisseltrofee. Deze wisseltrofee wordt jaarlijks toegekend aan de deelnemer die de kwaliteit van gerecht, personeel en inrichting het beste weet te combineren. Als tweede kwam Square uit de bus. De derde plaats werd toegekend aan nieuwkomer De Riddershoeve.

Ondanks het slechte weer vrijdag werd het tijdens de 80’s/90’s party en het optreden van Twenty 4 Seven gezellig druk. De zaterdag was traditiegetrouw de Typisch Tilburg modellenwedstrijd en de band Nighttrain sloot deze mooie dag af.

De zondag werd ingevuld met straattheater. Kinderen en volwassenen lieten zich vermaken door verschillende straattheateracts die her en der in de Interpolistuin plaatsvonden. Afsluiter van deze zomerse dag was coverband Session, die zorgde voor bekende feestelijke hits, classics, dance, rock en Nederlandstalige songs.

De traditionele kindermiddag op de maandag werd als vanouds druk bezocht door veel ouders met hun kinderen. Op het festivalterrein heerste een gezellige drukte. De dag werd afgesloten met de The LSB Experience. De organisatie kijkt terug op een fantastisch festival en ze kijkt al weer uit naar de volgende editie die plaats zal vinden van 6 tot en met 9 juni 2014.