Tilburg Studentenstad App 2.0 beschikbaar

Vernieuwde app laat studenten zien wat Tilburg te bieden heeft
Tijdens de TOP-week, de introductieweek voor Tilburgse studenten, is de Tilburg Studenten App gelanceerd. De app is in samenwerking met de Tilburgse Studentenraad ontwikkeld. Vanaf 6 november is de vernieuwde versie beschikbaar. Het is een complete agenda met activiteiten die worden georganiseerd voor studenten in Tilburg. Nu weten Tilburgse studenten precies welke feesten, evenementen en voorstellingen Tilburg hen te bieden heeft. Deze app toont alle activiteiten voor de Tilburgse student op één plaats!

Tilburg heeft studenten veel te bieden
De app laat via een agenda de activiteiten zien van zo’n 80 Tilburgse organisaties: van studentenorganisatie tot 013 en van onderwijsinstellingen tot cafés. In de app staan zowel openbare als besloten ledenactiviteiten. Via 'spots' zijn op een kaart alle locaties te vinden die voor studenten interessant zijn. Ook is er een Engelstalige versie voor internationale studenten.

Wethouder Marieke Moorman van studentenzaken onderschrijft het belang van de vernieuwde app: “Het is een modern medium dat naadloos past bij onze studenten en waarmee je in één oogopslag het aanbod aan activiteiten voor studenten in Tilburg kunt overzien. Dat draagt zonder twijfel bij aan onze doelstelling van een aantrekkelijke kennis- en studentenstad. Want studeren is natuurlijk veel meer dan alleen colleges volgen en blokken voor tentamens, en ook daarin heeft Tilburg zoals bekend al sinds jaar en dag veel te bieden”.

App is beschikbaar voor iPhone, iPad en Android
De 2.0 versie van de Tilburg Studentenstad App is beschikbaar voor zowel iPhone, iPad als Android. De app is te downloaden door in de Apple App Store of Google Play Store te zoeken op 'Tilburg Student', door de volgende link te openen op een smartphone of tablet: https://goo.gl/WO4eF