Tip van de week – Film kijken in de nieuwe IMAX-zaal

In de wekelijkse rubriek Tip van de week tipt de redactie van Tilburg.com je met de leukste acties, uitjes of hotspots van Tilburg. Zo maak je jouw leven in Tilburg nóg leuker. Deze week geeft Lisanne jullie haar tip van de week.

IMAX-zaal

“Sinds kort heeft Pathé Tilburg Centrum een vernieuwde IMAX-zaal. Begin januari ging ik al langs en sprak ik Manager Theatre Simon Willemsen over deze nieuwe manier van film kijken. De IMAX-zaal is uitgerust met een curved scherm van twintig bij elf meter én heeft het IMAX Immersive Audio Systeem. Dat belooft veel goeds! Ik heb de proef alvast op de som genomen en ben naar Avatar: The Way of Water geweest. Met een grote bak popcorn nam ik plaats op mijn stoel. Vanaf het moment dat ik de 3D bril op zette, waande ik me in een totaal andere wereld.”

“Pathé Tilburg Centrum is de tweede bioscoop met in de IMAX-zaal luxe en verstelbare stoelen. Dat is fijn, want de nieuwe Avatar film duurt ruim drie uur. Lekker zitten, is dan ook een must! Met één druk op de knop kun je de rugleuning van de stoel verstellen, hoe chill is dat?”

Mee naar Pathé

Heb jij zin om weer eens naar de bioscoop te gaan? Dan heb ik nog een tip voor je! Tot en met 3 februari organiseert Pathé de ‘mee naar Pathé weken’. Hierdoor kun jij al voor €7,50 naar de bioscoop. Wil je graag een film in de IMAX-zaal kijken? Dan kun je tegen een gereduceerd tarief genieten van de nieuwe belevenis.” Klik hier om jouw voucher te claimen.

Meer informatie

Wil jij graag meer weten over de nieuwe IMAX-zaal en over Pathé? Klik dan hier voor het interview met Manager Theatre Simon Willemsen en Manager Service Rob de Brabander. Alvast kijken welke films er op de agenda staan bij Pathé? Check het hier!