Tof! T Drinks breidt assortiment uit met twee nieuwe Molukse dranken: Sau Spirits en Barak ’51

Molukse dranken

T Drinks heeft leuk nieuws! Ze hebben twee nieuwe dranken in hun assortiment. Deze twee nieuwe dranken zijn Molukse dranken die voorheen nog niet in Tilburg te koop waren. Aangezien Tilburg een grote Molukse gemeenschap heeft, leek het ze een mooie aanvulling op het assortiment.

T Drinks heeft dus twee nieuwe Molukse dranken in hun assortiment. Deze dranken heten Sau Spirits en Barak ’51. Voor de grote Molukse gemeenschap in Tilburg zijn deze dus voortaan bij T Drinks beschikbaar.

Sau Spirits

Sau Spirits is een mix van Nederlandse jenever met authentieke Molukse kruiden en specerijen. Deze drank doet ook denken aan de oude specerijenhandel in de Molukken. De verhalen van generaties en onderlinge geschiedenis is samengevoegd tot een drankje, dat als geen ander smaakt. Sau Spirits, met een alcoholpercentage van 35%, kost €25,99,- voor 50 centiliter, of €37,99,- voor een liter.

Barak ’51

Barak ’51 Genever werd door de Molukse gemeenschap gebruikt als troost tijdens hun eerst periode in Nederland. Ze voegden er zelf kruiden aan toe zodat het hun ‘eigen’ drankje werd. Er waren in die tijd geen geschikte woonruimtes aanwezig en om die reden woonden ze in barakken. Vandaar dat deze Genever naar deze barakken vernoemd is. De Barak ’51, met een alcoholpercentage van 35%, kost €33,99,- voor 70 centiliter.

Proberen?

Deze dranken zijn vanaf nu te koop in de winkel, maar je kunt ze uiteraard ook online bestellen en laten thuisbezorgen. Je kunt de drankjes via de webshop bestellen. Daar kun je overigens ook andere drankjes bestellen. Ze hebben een mooie selectie aan whisky, gedistilleerd, bier, wijn én Tilburgse dranken.