Nieuws

Let op! Dit artikel is al 458 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Vanaf vandaag: nieuwe fietsenstalling aan noordzijde station open, stalling Spoorlaan gesloten

Handige info voor iedereen die met de fiets naar het station gaat. Vanaf vandaag gaan de betaalde en onbetaalde fietsenstalling aan de Spoorlaan dicht en opent de nieuwe fietsenstalling aan de noordzijde van het spoor. 

De opening van de fietsenstalling staat vandaag in het teken van de vakantiekermis. De eerste 100 reizigers krijgen dan ook een kermistraktatie als verrassing.

De ingang van de stalling zit aan de Willem II-passage. Als je jouw fiets hebt geparkeerd en onderweg bent naar de bus of trein, dan loop je de stalling uit via het Burgemeester Stekelenburgplein. Heb je jouw stalen ros weer opgehaald, dan ga je er aan de zijkant (ter hoogte van de LocHal) weer uit.

De eerste 24 uur gratis

In de gloednieuwe stalling is plaats voor 3.900 fietsen. Je fiets staat hier de eerste 24 uur gratis, daarna betaal je €1,25 per dag (via NS-fiets kun je een abonnement afsluiten). De stalling is beveiligd en geopend vanaf een kwartier voor de eerste trein, tot een kwartier na de aankomst van de laatste trein. Verder is het handig om te weten dat je in de Fiets en Serviceruimte terecht kunt voor kleine reparaties. Ook zijn hier fietsonderdelen en fietsaccessoires te koop. Verder kun je in de stalling terecht voor OV-fietsen, daar zijn er 400 van beschikbaar.

Waar is mijn fiets gebleven?

Staat/stond jouw fiets nog in één van de stallingen aan de Spoorlaan? Ga dan langs bij AFAC, daar gaan alle fietsen naartoe die nog niet waren opgehaald.

Reageer op dit bericht