V&D Tilburg opent donderdag voor finale uitverkoop

Hudson's Bay naar Tilburg?

Vanaf woensdag zullen alle 62 filialen van V&D gefaseerd de deuren openen voor een periode van drie of vier weken. De vestiging in het centrum van Tilburg opent donderdag 24 maart en blijft t/m 22 april 2016 open. De restvoorraden worden dan voor spotprijsjes aangeboden.

Je hebt dus nog een kleine maand de kans om de 128-jarige winkel te bezoeken. Oud-werknemers worden gevraagd om nog één maand te werken en de winkelvoorraden die in de schappen en magazijnen liggen, gaan voor zachte prijsjes in de verkoop.

Opbrengsten

In totaal gaan de opbrengsten naar de schuldeisers die nog recht hebben op zo’n 100 miljoen euro. Welke producten in welke vestiging te koop zijn is onbekend. Het lijkt er wel op dat de producten van ICI Paris niet meer in de schappen liggen, vorige week werden deze producten namelijk uit de V&D in Tilburg gehaald.

Zelfs het meubilair en de paspoppen zullen te koop worden aangeboden in de V&D. De restaurants van La Place blijven tijdens de laatste uitverkoop van de V&D waarschijnlijk gesloten.