Voorronde Kleintje Hollands soundmix

Het dak eraf bij de Druiventros

 Kleintje Hollands soundmix en playback wedstrijd voor mensen met een verstandelijke beperking is inmiddels een begrip voor Tilburg en omstreken.

Jaarlijks schrijven talloze enthousiastelingen zich in om aan de voorronde mee te kunnen doen. Voor de 14e maal is Stichting Kleintje Hollands’ van start met de voorbereidingen.

Een evenement dat ondertussen een ‘vaste ‘ kern kent, een groep trouwe fans en heel wat vrijwilligers. Dat is de basis om jaarlijks na iedere finale weer met plezier naar het volgende moment uit te kijken. En vergeet de onvermoeibare deelnemers niet. Kleintje Hollands is hun feest!

Vorig jaar werd vanwege de grote belangstelling de voorronde op 2 data gehouden. Ook dit jaar hebben wij een groot aantal inschrijvers. Daarom hebben wij weer 2 data, en wie wil er uiteindelijk niet in de finale terechtkomen, om op een echt podium voor een groot publiek, en midden in het hartje van de stad zijn of haar idool nadoen?

De voorronde 2014 wordt gehouden op zondag 9 maart en zondag 16 maart van 13.00 – 17.00   in  Hotel Restaurant de Druiventros, Bosscheweg 11 te Berkel-Enschot.

16 maart is ook de grote bekendmaking voor de 12 beste die doorgaan naar de finale op 25 mei. Deze vindt plaats op de heuvel van 13.00-17.00!

 

Gratis entree

Website www.evenietsandersdaneenander.nl

Conny van Kerkoerle tel. 06-54 22 60 36.

Juryleden: Corry Konings,Jan van de Hout en Marie-Christien.

Presentatie: Clemens van Bracht/Jan van Brabant

Artiesten: Jurgen Jonkers,Reeshof toppers,Willy Blanco, Jan van Brabant,Marie Cristien,

Jo Hoogendoorn ,Henry Huijsmans, al deze artiesten treden hier belangeloos op.

 

En al onze vrijwilligers niet te vergeten!