Jörgen Raymann, Musical Summer Nights en meer: deze voorstellingen mag je in juli niet missen

voorstellingen theaters tilburg

We hebben er even op moeten wachten, maar in juli opent dan ook Theaters Tilburg eindelijk weer haar deuren! In aangepaste vorm weliswaar; met een speciaal zomerprogramma en maximaal honderd gasten. Maar die kleinschaligheid heeft voor ons als bezoeker ook een aantal voordelen. Want wanneer kun je anders een show van Jörgen Raymann bezoeken in zo’n klein gezelschap?

Ben je benieuwd naar het aanbod in juli? Bekijk via deze link alle voorstellingen waarvoor je kaarten kunt bemachtigen. Het aanbod is breed: van cabaret tot muziek tot jeugd & familievoorstellingen. Theaters Tilburg doet er alles aan om jou, volgens de richtlijnen, een geweldige avond of middag te bezorgen!

Deze voorstellingen mag je niet missen

Ook geven we je een aantal tips voor het zomerprogramma. Deze voorstellingen zijn zeker een bezoek waard. Maat let op: scoor snel je kaarten, want er zijn er maar honderd per voorstelling verkrijgbaar.

Jörgen Raymann

Op zaterdag 11 juli staat de enige echte Jörgen Raymann twee keer op de planken bij Theaters Tilburg. Net al wij allemaal, moet Jörgen er na de redelijk slimme lockdown (intelligent is een groot woord) ff eruit. Net als zijn frustraties over de ophokplicht, de mondkapjes, boa’s en medelanders die ff eruit moesten.

Wie er ook ff uit moet is tante Es. Ze noemt zichzelf de ultieme kwarantène maatregel en verheugt zich op een terugkeer naar het normale, zodat zij verder kan genieten van haar pensioen. Ze praat met mensen uit het publiek en local heroes over hoop en toekomst. Een optreden van de talentvolle zangeres Jahlisa maakt de avond compleet.

  • Zaterdag 11 juli
  • 19.00 uur en 21.00 uur
  • Tickets: €22,50

Musical Summer Nights

Op zaterdag 18 juli is het de beurt aan René van Kooten, Linda Verstraten, Jolijn Henneman en Steven Roox tijdens de Musical Summer Nights. Zij brengen samen een mix van highlights uit oude Broadwayparels en nieuwe West End-fenomenen. Vier musicalsterren samen in een intiem, 70 minuten durend concert. Wat je kan verwachten? De mooiste nummers, leuke interviewtjes, bijzondere achtergrondinformatie, live pianobegeleiding en natuurlijk de nodige interactie tussen de artiesten en het publiek!

  • Zaterdag 18 juli
  • 19.00 en 21.00 uur
  • Tickets: €27,50 (bijna uitverkocht!)

The Kik

Altijd al de band The Kik van dichtbij live willen meemaken? Grijp dan op 25 juli je kans! De band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van Simone tot Angela en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten. Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. In een klein en intiem concert, maar onvergetelijk.

  • Zaterdag 25 juli
  • 19.00 en 21.00 uur
  • Tickets: €27,50

Tilburgse Theater Tips

Elke maand zet Tilburg.com een aantal Tilburgse theaterstips op een rijtje. Voorstellingen waar je voor dezelfde maand nog kaarten voor kunt krijgen en die zéker een bezoekje waard zijn. In verband met het coronavirus hebben we de afgelopen maanden helaas Theaters Tilburg niet kunnen bezoeken. Maar gelukkig mogen we in juli eindelijk weer! Pak je agenda erbij, bestel tickets en geniet! De complete agenda van Theaters Tilburg vind je overigens hier.