Weekend Uittips Tilburg XXL Paasedition

Na een winderige week staat het weekend weer voor de deur en dit keer niet zomaar een weekend. Het is dit weekend namelijk Pasen en dat betekent een extra lang weekend met heel veel activiteiten. Na het paasontbijt lekker de hort op? Dat kan in Tilburg. Lees snel verder voor de Weekend Uittips Tilburg van 2, 3, 4, 5 en 6 april 2015.

Natuurlijk staat Pasen ook in het teken van lekker eten & drinken. Je kunt ervoor kiezen om jezelf uit te sloven in de keuken of je gaat lekker met de familie uiteten. Zo kun je bij Villa de Vier Jaargetijden genieten van een heerlijke, culinaire, verse en afwisselende paasbrunch. Er is voor ieder wat wils en voor kinderen t/m 12 jaar betaal je slechts €1,- per levensjaar.

Ben jij een visliefhebber? Vistro Parenzo serveert ook tijdens Pasen de lekkerste en meest verse vis van Tilburg. Ze serveren een uitgebreide paaslunch en ook ’s avonds kun je terecht voor een lekker paasdiner. Bekijk het paasmenu en ontvang €2,50 per persoon korting op je reservering!

Op zoek naar meer paasbrunches? Bekijk dan hier de lekkerste paasmenu’s uit de regio Tilburg.

Witte donderdag

Genoeg over etentjes in Tilburg. Er zijn namelijk ook genoeg activiteiten dit weekend. Zo staat Circus Barani dit weekend in Berkel-Enschot met donderdag de eerste voorstelling. Kun jij donderdag niet? Geen probleem, het circus is t/m maandag 6 april gevestigd aan het Wilhelminaplantsoen in Berkel-Enschot. Voor luchtacrobatiek, tempojongleren, clowns, dierenacts en meer ga je naar Circus Barani.

Na het daverende succes in 2013 en 2014 is Jesus Christ in Concert weer terug in de regio. Donderdag zijn ze te vinden in Tiliander Oisterwijk waar je weer kunt meezingen met de mooiste nummers uit de musical. Ga jij het niet redden om donderdag aanwezig te zijn? Ga dan vrijdag richting de binnenstad van Tilburg, ze treden dan namelijk op in Dudok.

Bar Le Clochard bestaat 30 jaar en dat gaan ze vieren met een Flügel openingsweekend. Leuke acts, te gekke drankacties en vanaf Pasen een nieuw terras. Op donderdag is de officiële start van het openingsweekend met niemand minder dan DJ Dave Roelvink. Zijn soap is net ten einde en zijn focus ligt volledig bij zijn DJ carrière. Ga dat zien!

Voor rock, punk, swing en country ga je naar Café Joris donderdag. Spaanse band The Boo Devils komt op bezoek en ze hebben er zin in. Zij zorgen voor de fijne live-muziek en het personeel van Café Joris voor de koude drankjes.

Goede vrijdag

Naast Circus Barani strijkt er in het paasweekend nog een circus neer in de Regio. Op evenemententerrein ’t Laar kun je genieten van The Circus of Horror. Zombi’s, vuur, evenwichtskunstenaars, komieken, meesterfreaks en meer. Je ziet het live bij het Horror Circus.

Na een lange verbouwing is de Korte Heuvel een top tent rijker: Café Bakker. De officiële opening is op goede vrijdag om 21:00 uur! Kom het resultaat bekijken en het lange paasweekend inluiden met een lekkere borrel. Ook de mannen van De Meesterbarbier zijn er om de mannen te voorzien van een goede coupe!

Vanaf vrijdag start ook de Friday Early Evening Skate Tilburg weer. Om 20:00 uur starten ze op de Heuvel waar ze om 22:00 uur weer terugkomen. De tocht is 20 à 25 kilometer. Gezelligheid en plezier gegarandeerd en ook voor muziek wordt gezorgd. Ook is het leuk om de skatende massa te bekijken vanaf het terras. Muziek, leuke verlichting en sportende mensen die daar veel plezier in hebben, we like!

Op vrijdag staat de derde editie van Soepel op het programma. Deze keer een bijzondere editie want niemand weet waar het feest is. Feestgangers worden met afgeplakte bussen naar een geheime locatie gebracht waar het feest los zal barsten. De line-up liegt er niet om. Onder andere SirOJ, Full Crate X Mar en Boeboe maken hun opwachting.

In de binnenstad van Tilburg kun je natuurlijk ook lekker op stap. Zo kun je in Studio Tilburg naar Flamboyant And Friends #2 met onder andere Wantigga. Café de Baret staat in het teken van een Bacardi Oakheart avond. Voor drie pullen betaal je €9,-.

Paaszaterdag

Het wintersportseizoen komt langzamerhand aan zijn einde maar voor een leuk Après Ski feestje kun je zaterdag terecht in sporthal Dongewijk in de Reeshof. Met een leuke line-up gaat het een Mega Après Ski feestje worden. Net voor Pasen nog een goed feestje bouwen? Dan is dit een aanrader.

Ook in Kaatsheuvel kun je zaterdag lekker uit je dak gaan bij het meezing festijn van Chalet Fontaine. Met Vinzzent, Ferry de Lits en meer als artiesten gaat het een mooie Hollandse avond worden. Misschien één nadeel: je weet zeker dat je tijdens het paasontbijt amper met je familie kunt praten omdat je stem weg is!

Hardstyle liefhebber? Ook voor hen heeft Tilburg een leuk feestje te bieden. B2S Presents Remember in 013. Met niemand minder dan D-Block & S-Te-Fan, Tatanka, Luna en meer gaat het een heel vet feest worden!

Willem II speelt zaterdag de hele belangrijke uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Heel belangrijk aangezien de Tricolores bij winst volop meedoen voor de Play-offs om Europees voetbal. Er zijn nog een aantal kaarten. Kun je niet naar Zwolle? Kijk dan lekker in de kroeg!

Eerste paasdag

Bierliefhebber? Zondag kun je in het Dwaalgebied meedoen aan de Dwaal Bok Tour. Je kunt bij zeven verschillende cafés een heerlijke lentebok proeven voor €3,-. Natuurlijk wordt hier ook een heerlijke bokbite bij geserveerd. De tour start om 14:00 uur.

Normaal gesproken wordt Goddelijke Sessies georganiseerd bij ’t Elfde Gebod maar zondag zal het plaatsvinden bij Gin Fizz. Onder het genot van lekkere GeeTee’s dansen op soul, funk en disco van vroeger. Pluspunt: er wordt op vinyl gedraaid!

In Café Philip kun je eieren gaan zoeken met Geza Weisz en Manuel Broekman. Zij staan zondag in de danstempel op de Korte Heuvel en gaan de beste platen voor je draaien. Maandag zijn we vrij dus dat kan je niet weerhouden om de stad in te gaan.

In 013 gaan FS Green, Noisey Champ, Gwise, Sirens en Sieneaux zorgen voor een fijn feestje tijdens Meet The Streets Paas Pop-up in 013. Van R&B tot Hiphop en van Trap tot Soul het komt voorbij. Ga zondag gezellig naar 013 om het paasdiner eraf te dansen.

Tweede paasdag

Tweede paasdag opent Creative Open aan het Wilhelminapark. Een prachtig interieuratelier met mooie producten. Tijdens de opening kunnen kinderen paaseieren beschilderen en versieren, zijn er kookdemonstraties en staat er lekkere drankjes voor je klaar.

Ook bij Plus Lutz op de Heyhoef kunnen kinderen terecht voor een leuke tweede paasdag. Om 10, 11 en 12 uur kunnen kinderen paaseieren zoeken in de supermarkt!

Zin in een middag live-muziek? Dan ga je naar Café Lambiek. The Society Singer Martin Stone komt een optreden geven. Mooie ballads en goede swingjazz, je hoort het tweede paasdag in Café Lambiek.

Heb je zin om te gaan winkelen tijdens dit paasweekend? Houd dan rekening met de afwijkende openingstijden. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we de openingstijden van de winkels en winkelcentra in Tilburg voor je op een rijtje gezet. Bekijk hier waar je kunt winkelen in Tilburg tijdens Pasen.

Checklist bedrijfspagina

Stuur je gegevens door en wij activeren zo snel mogelijk de bedrijfspagina op Tilburg.com.

Stap 1 van 4 - Contactgegevens

  • Bedrijfsnaam
  • Naam contactpersoon
  • E-mailadres contactpersoon
  • Telefoonnummer contactpersoon