Nieuws

Studentenbaantjes
Let op! Dit artikel is al 96 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Werken tijdens de zomervakantie: de leukste studentenbaantjes op een rij

Ben je nog last minute op zoek naar een leuke baan voor de vakantieperiode? Een parttime functie waar je, bij de start van het nieuwe schooljaar, ook nog makkelijk kunt blijven werken? Wij hebben wel een aantal tips voor je! Bekijk hier een aantal van de leukste studentenbaantjes in Tilburg.

Staat jouw droombaan er niet bij? Gelukkig hebben we een vacaturebank die bomvol staat met leuke functies in regio Tilburg. Vergeet die dan ook zeker niet te bekijken!

Werken bij Albert Heijn XL

Bij Albert Heijn XL, de allergrootste Albert Heijn van Tilburg, zijn ze op zoek naar versterking voor verschillende afdelingen. De voordelen van werken bij deze supermarkt? Flexibele uren, een super fijn salaris en een gezellig, jong team. Eerder spraken wij onder anderen Yanique over hoe het is om bij Albert Heijn XL te werken. Lees hier het verhaal.

De vacatures:

Andere leuke studentenbaantjes

Op zoek naar iets anders? Bijvoorbeeld in de horeca? Ook daar zijn genoeg Tilburgse bedrijven op zoek naar jou. Bekijk hieronder een aantal leuke vacatures:

Vacatures in Tilburg

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht