Willem II, Trappers, livemuziek en veel meer: 6x uittips in Tilburg dit weekend!

uittips

Plannen aan het maken voor het weekend van 22 tot en met 24 oktober? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij zetten de leukste uittips in de regio Tilburg namelijk voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

#1: Festival Circolo

Het hele weekend kun je in het Leijpark genieten van spectaculaire acts tijdens circus- en theaterfestival Circolo. Het festival heeft voor alle leeftijden leuke voorstellingen te bieden. Een ding is zeker: een leuke dag uit en volop spektakel.

#2: Willem II – Fortuna Sittard

Willem II speelt vrijdagavond om 20:00 uur een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Ook neemt clubicoon Jordens Peters voorafgaand aan de wedstrijd afscheid. Er zijn nog kaarten voor de wedstrijd te koop.

#3: Tilburg Trappers – ESC Wohnbau Moskitos

Tilburg Trappers speelt ook een thuiswedstrijd aanstaande vrijdag. Om 20:00 uur start de wedstrijd in het IJssportcentrum op Stappegoor en ESC Wohnbau Moskitos is de tegenstander.

#4: Ronnie Flex geeft intieme muziekvoorstelling

Ronnie Flex – één van de populairste artiesten in Nederland – geeft aanstaande vrijdag om 20:15 uur een intiem muziek optreden bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Er wordt ter plekke nieuwe muziek gemaakt, je krijgt het verhaal achter de muziek te horen en uiteraard geniet je ook van de lekkerste nummers van Ronnie Flex.

#5: Gratis trampolinespringen op de Heuvel

Aanstaande zaterdag worden er wederom bungee trampolines op de Tilburgse Heuvel geplaatst. Kinderen kunnen hier gratis trampolinespringen.

#6: Nijntje de Musical bij Schouwburg Concertzaal

Op zoek naar een leuke kindervoorstelling om met je gezin heen te gaan? Zaterdag staat Nijntje de Musical op het programma in de Schouwburg Concertzaal. De voorstelling start om 13:30 uur.

Meer uittips

Maar natuurlijk is bovenstaand overzicht slechts een selectie van wat er dit weekend allemaal te doen is in Tilburg. Benieuwd wat er allemaal nog meer te beleven valt? Check dan onze uit-agenda.

Organiseer jij de komende maanden leuke evenementen? Stuur dan vooral een mailtje naar info@tilburg.com.