Nieuws

vuurwerkshow tilburg
Let op! Dit artikel is al 174 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Piushaven en Reeshofpark komende jaarwisseling het decor voor centrale vuurwerkshows

Hoewel het nog eventjes duurt, is het volgende besluit al wel genomen: Tilburg luidt het jaar 2022 in met twee centrale vuurwerkshows in de Piushaven en het Reeshofpark. Zo kunnen Tilburgers tijdens de jaarwisseling op twee locaties genieten van professionele vuurwerkshows. 

De vuurwerkshows zijn een pilot die eigenlijk afgelopen jaarwisseling gepland stond. Vanwege de coronacrisis konden deze shows toen niet doorgaan. Nu de maatregelen rondom het coronavirus één voor één worden opgeheven, pakt gemeente Tilburg de organisatie van de vuurwerkshows weer op.

Vuurwerkvrije zones

De details rondom de shows worden uitgewerkt. Wel is duidelijk dat de zones rondom de shows vuurwerk vrij is. Zodra hier mee over bekend is, worden de bewoners van de vrije vuurwerkzones geïnformeerd.

Vuurwerkshows

Professionele vuurwerkshows in Tilburg: die kennen we al langer. Zo wordt de Tilburgse kermis traditiegetrouw afgesloten met een mooie vuurwerkshow aan de haven. Ook zijn er verschillende vuurwerkhandelaren die jaarlijks hun collectie presenteren in de regio met een professionele vuurwerkshow. Of wat te denken van de eindshows van festivals als Intents en Decibel?

Komende jaarwisseling kun je dus op twee plekken genieten van professioneel vuurwerk. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de vuurwerkshows? Blijf dan de website van de gemeente Tilburg in de gaten houden.