Winterfestival Stokhasselt 2013

Op zondag 22 december a.s. wordt er in het wijkcentrum ‘de Ypelaer’ in de wijk Stokhasselt weer een Winterfestival georganiseerd. Het is vooral een ontmoetingsfeest voor de wijkbewoners.

Het begint dan ook om 12 uur met een gratis lunch. Hierbij wordt rekening gehouden met wijkbewoners die halal eten. Na de lunch kun je (vanaf 16 jaar) meedoen met enkele gratis bingorondes. De prijzen hiervoor bestaan uit levensmiddelenpakketten.

Voor kinderen is er binnen een springkussen geplaatst. Ze kunnen zich ook laten schminken of een afwasbare tatoeage laten zetten. Voor een klein prijsje zijn er kindersnoep, ranja, warme chocolademelk, poffertjes en popcorn te koop.

Voor jong en oud zijn er enkele leuke workshops, zoals ‘sieraden maken’, ‘sok-sneeuwpoppen maken’ en ‘gezonde hapjes maken’. Verder staan verspreid door het wijkcentrum een heleboel vrijmarktkramen. Daar kan iedereen lekker op zoek gaan naar leuke aanbiedingen.

Alle activiteiten zijn voor iedereen goed bereikbaar. Er is ook een toilet voor mindervaliden. Het Winterfestival is gratis toegankelijk van 12 tot 16 uur.

Kijk voor meer informatie op: www.stokhasselt.nl