1 september, 2022

Gastrobar RIX bestaat 3 jaar en komt met een verrukkelijke actie!

RIX 3 jaar

Dat Gastrobar RIX 3 jaar geleden de deuren heeft geopend is je zeker niet ontgaan. Ondertussen is de Gastrobar niet meer weg te denken uit de Tilburgse binnenstad. Duizenden Tilburgers hebben al kennisgemaakt met het heerlijke eten, de verfrissende drankjes en de altijd vrolijke medewerkers van RIX. Na een turbulente en zware start waarbij Corona veel roet in het eten gooide, mag eigenaar Ricky Spijkers trots zijn op zichzelf en zijn collega’s! Ter ere van het 3-jarig bestaan komt Gastrobar RIX met een speciale actie. Wil je er achter komen wat de actie is? Lees snel verder!

Pastaliefhebbers opgelet! Want in de gehele maand september van zondag tot en met donderdag geldt de actie twee pasta’s voor de prijs van één! Alle reden om langs de Gastrobar te gaan en ze te feliciteren met hun verjaardag en tegelijkertijd te genieten van de ‘Signature dish’ van RIX. De o zo lekkere lintpasta met romige truffelsaus is om je vingers bij af te likken. En het bijzondere van deze heerlijke pasta is dat het gerecht aan je tafel bereid wordt in een grote Parmezaanse kaas én met geflambeerde Cognac!

De geschiedenis van Gastrobar RIX

RIX zit op de plek waar vroeger ‘De Miller’ en Thrill Grill hebben gezeten. Sinds 2019 zit de Gastrobar er. En eigenlijk voordat ze echt konden beginnen moesten ze al weer sluiten door de coronamaatregelen. Dat was al balen natuurlijk, maar RIX kreeg als extra klap in het gezicht ook nog eens nauwelijks steun vanuit de overheid.

Gelukkig is Ricky een echte creatieve ondernemer en niet voor één gat te vangen en organiseerde een actie waarbij je vriend worden van RIX. Een ander voorbeeld is dat RIX de primeur heeft op het eerste virtual reality thuisrestaurant van Nederland! Bij het eerste VR thuisrestaurant kon je een VR-RIXPERIENCE boeken waarbij er een driegangenmenu, drinken én een virtual reality bril naar je opgestuurd werd.  Op deze manier kreeg de Gastrobar toch nog iets van inkomsten tijdens de bikkelharde periode. Ricky was vastberaden, ”Het is nog veel te vroeg om de droom van mij en mijn team uit een te laten spatten”. Liet hij weten via een facebookbericht. En die vastberadenheid loont, want RIX heeft zich écht op de kaart gezet!

Werken bij Gastrobar RIX

Klinkt het verhaal van RIX jou leuk? Wil je onderdeel uitmaken van de toffe zaak in een leuk team? Wil jij ‘RIXXER van de maand worden? Ze hebben een aantal vacatures openstaan, nieuwsgierig? Check de vacaturesite voor meer informatie over de functies!

Meer info

Heb je al honger gekregen na het lezen van dit bericht? Ga naar Gastrobar RIX, profiteer van de actie en laat je verrassen door de heerlijke pasta! Reserveren kan via de site, of je kan ze bellen op 013-782-0513

Meer acties over Eten