(0)13x Tilburgse tips om je valentijn te verrassen

Valentijnsdag Tilburg

De meest romantische dag van het jaar staat weer voor de deur. Of je nu al dertig jaar getrouwd bent, vaste verkering hebt óf tijdens carnaval een nieuwe scharrel hebt opgedaan: Valentijnsdag kan je niet zomaar voorbij laten gaan. Zin om je liefje mee uiteten te nemen? Of is een actieve Valentijnsdate toch meer iets voor jou? Wij hebben een aantal tips in Tilburg voor je op een rijtje gezet! 

Foto: de cakejes op de foto zijn verkrijgbaar bij Zoete Moed

Valentijnsmenu’s

Liefde gaat door de maag, maar niet iedereen durft het aan om op Valentijnsdag te koken voor zijn of haar geliefde. Gelukkig zijn er genoeg plekken in Tilburg waar je samen met jouw Valentijn kan genieten van een romantisch diner voor twee.

Om te doen

Wil je een keer iets anders dan een romantisch diner? Met Valentijnsdag zijn er ook genoeg andere opties in Tilburg. Heb je nog geen liefje, maar hoop je die wel snel te vinden? Ook hier hebben wij een oplossing voor!

  • Museum De Pont: krijg gratis een speedrondleiding langs al jouw favoriete kunstenaars
  • Cinecitta: samen naar de voorpremière van de film “The Shape of Water” (Cava is aanwezig)
  • Locks&Keys: ben jij single én vrouw? Dan is Locks&Keys naar jou op zoek voor een blind date escape room

Een zoete verrassing

Hoef je niet zo nodig de deur uit, maar vind je het wel leuk om jouw Valentijn te verrassen met iets lekkers? Op de volgende plekken kan je terecht voor échte valentijnslekkernijen die er ook nog eens prachtig uitzien. Extra leuk: deze traktaties worden met de hand gemaakt!

  • Friandries: prachtige chocola in een Valentijnsjasje (vooraf bestellen)
  • Zoete Moed: taartjes met hartjes, rozen en lieve teksten