logo

60 verschillende wijnen, tientallen kaasjes en meer: Restaurant Harboury tijdelijk delicatessenwinkel

delicatessenwinkel harboury

Flexibiliteit, creativiteit en kansen zien. Dat zijn een aantal eigenschappen voor Tilburgse horecaondernemers die er alles aan doen om deze coronacrisis te overleven. Zo ook Restaurant Harboury aan de Piushaven. Het restaurant is tijdelijk getransformeerd tot delicatessenwinkel. Afgelopen anderhalve week draaiden ze alvast proef voor vaste gasten en nu is heel Tilburg welkom om een kijkje te nemen. 

In de delicatessenzaak kun je terecht voor heerlijke producten die niet mogen ontbreken bij een lekkere borrel thuis. Zo kun je er zo’n zestig verschillende wijnen aanschaffen, hebben ze tientallen kazen van Fromagerie Guillaume op voorraad en kun je ook voor verse vleeswaren, worstjes en hammetjes in de winkel terecht. Daarnaast hebben ze zelf gebrande noten, salades, traiteurgerechten van Harboury, kaviaar, speciaalbieren en Spaanse delicatessen. De delicatessenwinkel is tijdelijk en geopend van woensdag tot en met zondag van 10:00 – 18:00 uur. De winkel blijft open zolang de horeca gesloten moet blijven.

Wil je op de hoogte blijven van de delicatessenwinkel en het assortiment? Volg ze dan even op Instagram.

delicatessenwinkel harboury

Restaurantwaardige maaltijden

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om te genieten van de gerechten van Restaurant Harboury, maar dan thuis. Ze hebben namelijk een heerlijk menu waar je thuis van kunt genieten. De keukenbrigade van het restaurant aan de Piushaven doet het werk en jij hoeft het thuis alleen maar af te maken. Bekijk de website voor het menu en om te bestellen.

Ga jij een wandeling maken langs de Piushaven? Restaurant Harboury heeft een skihutje op de kade staan waar je tussen het wandelen door kunt genieten van een kop koffie, thee, jägerthee, broodje rookworst, huisgemaakte erwtensoep en veel meer.

Harboury op WeAr Tilburg

Uiteraard is het ook mogelijk om Restaurant Harboury te steunen door een hoodie, t-shirt of totebag van WeAr Tilburg aan te schaffen. Koop jij zo’n item van Harboury, dan gaat de winst direct naar het restaurant. Check hiervoor de website van WeAr Tilburg.