Ahoy! Stadskombuis Harboury bestaat één jaar

Stadskombuis Harboury trakteert

Alle hens aan dek! Op zondag 9 april is het een jaar geleden dat Stadskombuis Harboury haar deuren opende langs de Piushaven in Tilburg. “Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat”, zeggen eigenaren Marly Hendrickx en Hein Schlahmilch. “Het is een heerlijk en spannend culinair avontuur”, aldus gastvrouw Marly. “Onze gasten weten dat smaak bij ons voorop staat en dat we daar ver in gaan”, vult chef-kok Hein aan.

Eenjarig bestaan

Voor het jubileum, dat van 5 tot en met 9 april gevierd wordt, is iedereen uitgenodigd. Hein en Marly hebben speciaal voor gasten een heerlijk luxe vier-gangen menu op de kaart gezet ter gelegenheid van het een-jarig bestaan. Met gratis Oesters en Aperitief bij binnenkomst.

Zondagmiddag vieren ze hun verjaardagsfeestje op het terras met uitzicht op de Piushaven. Vanaf 13.30 uur zijn er live optredens van het singer songwriter duo Daniël en Dominique en de bluesrockband Blue7. Om iedereen te laten genieten van de specialiteiten van Stadskombuis Harboury, zoals de diverse zelf gerookte vissoorten, zal Hein forellen roken en hangt hij een varkentje aan het spit.

Gijsje Eigenwijsje

Wil je Hein en Marly een cadeautje geven, dan willen zij graag 1 euro.  Daarmee steunen zij Stichting Gijsje Eigenwijsje om geld op te halen voor een extra vakantiehuis. Voor meer informatie over de stichting, bekijk je de website van Gijsje Eigenwijsje.