Albert Heijn XL gaat minstens drie weekenden meergangenmenu’s van restaurants verkopen

albert heijn xl restaurants

Boodschappen doen en meteen een meergangenmenu van een restaurant meenemen. Het kan vanaf nu in de weekenden bij Albert Heijn XL. Bij drie Albert Heijn’s in Nederland (Tilburg, Eindhoven en Amsterdam) zijn ze namelijk een pilot gestart met diverse maaltijdboxen van restaurants om thuis van te genieten. De Albert Heijn XL in Tilburg is er daar eentje van. 

Op deze manier wil Albert Heijn de horeca steunen. Afgelopen weekend waren er een drie- en viergangenmenu’s van het Amsterdamse visrestaurant Pesca te koop bij de deelnemende Albert Heijn-winkels. En dus konden Tilburgers genieten van heerlijke tonijn tataki, tarbot, tonijnsteak, coquilles en meer. Dit weekend liggen de menu’s van het Tilburgse Kok Verhoeven in de vitrines bij Albert Heijn XL.

In het weekend te verkrijgen

De boxen van Kok Verhoeven zijn aankomende vrijdag, zaterdag en zondag te verkrijgen bij Albert Heijn XL. Zo’n box voor twee personen kost €39,95 en bevat alles om er een heerlijk thuisdiner van te maken.

Het is nog niet bekend welke restaurants de komende weekenden met meergangenmenu’s in de koelvitrines bij de grootste Albert Heijn van de regio komt te liggen. Ben je nieuwsgierig naar de deelnemende restaurants van komende tijd en hun menu? Blijf dan de Facebook-pagina van Albert Heijn XL in de gaten houden. Het gaat dus om een pilot die bij succes mogelijk wordt verlengd.

Lokale horeca steunen

De lokale horeca heeft het momenteel zwaar. Zij zijn het zwaarst getroffen door de maatregelen rondom het coronavirus en zijn dus al het langst dicht. Gelukkig is het voor een hoop horecazaken nog mogelijk om omzet te realiseren middels afhalen of thuisbezorgen. Benieuwd bij welke horecazaken dit allemaal kan? Check dan vooral dit overzicht.

Maak hier dan ook veelvuldig gebruik van zodat we er als stad voor zorgen dat we ook na de coronacrisis nog kunnen genieten van onze veelzijdige horeca.