Asperges eten voor het goede doel: Tilburg Maakt Mij Blij komt rondom Moederdag opnieuw in actie

Tilburg Maakt Mij Blij Moederdag

Moederdag is een bijzondere dag voor elke mama: of je nu net moeder bent geworden, al jaren voor je kroost zorgt of een kindje bent verloren. Deze Moederdag zetten Tilburg Maakt Mij Blij en Boerschappen alle moeders van Nederland in het zonnetje met een heerlijke dinerbox. In de box zit een driegangen-aspergemenu voor vier personen waar je thuis van kunt genieten. Extra leuk: bij aanschaf steun je ook nog eens de Stichting Make a Memory, Brabantse boeren én Wijngaard de Rijsakker.

Op zondag 9 mei is het Moederdag. Voor Thibaud en Carlijn, de mede-oprichters van Tilburg Maakt Mij Blij, is het een extra bijzondere dag. Dit jaar vieren ze voor het eerst Moederdag met hun kersverse zoon Klaas, nadat ze in 2020 hun eerste zoon Sieb verloren. Thibaud: “De stichting Make a Memory heeft ons destijds enorm geholpen. Zij maken op verzoek van ouders belangeloos foto’s van ernstig zieke, terminale en overleden baby’s en kinderen. Deze foto’s geven de ouders een blijvende herinnering die enorm veel troost kan bieden.”

Samen in actie

Tilburg Maakt Mij Blij komt al ruim een jaar in actie voor uiteenlopende stichtingen en ondernemers die het zwaar hebben door de coronacrisis. Voor Moederdag wilden Carlijn en Thibaud graag een extra bijzondere actie opzetten. Samen met Boerschappen, een organisatie die al jaren actief is op de markt van boodschappenboxen en die voorvechter is van de korte keten, maakten ze de MoederdagBox. De MoederdagBox bestaat uit een driegangen aspergemenu voor vier personen. Elke box levert €10,- op voor Stichting Make A Memory.

Het doel is om € 20.000,- te doneren aan de stichting, zodat zij zich kunnen blijven inzetten voor gezinnen die een kindje verliezen.

Steun meerdere initiatieven met één box

En daar stopt het niet. Als je de MoederdagBox koopt, steun je naast de stichting Make a Memory en alle ouders die daarmee getroost worden, nog meer initiatieven. Zo zit de box vol met lekkernijen van Brabantse boeren. Het driegangendiner bestaat uit aspergesoep met gerookte zalm, het klassieke hoofdgerecht van asperges met roomboter, ham en een eitje en als dessert: hangop met rood fruit! Daarnaast zitten er in de box verse bieslook, aardbeien, krieltjes en appelsap om het feest compleet te maken.

Bij het kopen van de MoederdagBox kun je kiezen tussen een box met een fles wijn of eentje met champagne. De wijn komt van Wijngaard de Rijsakker, die door de coronacrisis met een overschot van 5000 flessen Nederlandse champagne en prijswinnende wijnen zit.

Bestel nu jouw MoederdagBox!

Als klap op de vuurpijl scoor je natuurlijk punten bij je eigen moeder, gezin of iemand anders die je wilt trakteren op een lekker diner! Je kunt de box laten thuisbezorgen of ‘m op 8 mei zelf komen ophalen bij het pick-up point van Boerschappen bij de Walhoeve in Goirle. Bestel jouw MoederdagBox voor 2 mei via deze website. De box kost €69,95 als je kiest voor de optie met witte wijn, en €77,50 als je gaat voor die met de Nederlandse champagne. Proost op alle moeders!