Bubble tea, chai latte, stroopwafels en meer: LULU Teabar geopend in Tilburgse binnenstad

Het Frederikstraatje in de Tilburgse binnenstad begint een ware hotspot te worden voor Tilburgers die houden van lekker eten en drinken. Nadat macaron-hotspot Dutch Homemade eerder al haar zaak in het straatje opende, is nu ook LULU Teabar geopend. Je kunt er zeven dagen per week terecht voor heerlijke bubble tea en veel meer. 

Fotografie: Make It In Tilburg

Want thee is veel meer dan het ouderwetse bakkie wat je gewend bent. Verschillende soorten thee zijn de afgelopen jaren stevig gegroeid in populariteit. Denk aan bubble tea (wat is over komen waaien uit Azië), chai tea en verschillende soorten verse icetea. Thee is een ware hype!

Dat thee ook in Tilburg populair is, bleek afgelopen dagen wel. Want ondanks dat LULU Teabar stilletjes aan de deuren opende, kwamen er al veel Tilburgers op het zaakje af. Later – als de coronamaatregelen wat versoepelen – staat de officiële opening op het programma. Tot die tijd draait het zaakje warm en kun je er zeven dagen per week terecht voor verschillende soorten thee.

Bubble tea en veel meer

Wat je zeker eens moet proeven: bubble tea. Dit is een mix van thee, melk, siroop en tapioca balletjes. Bij LULU Teabar hebben ze verschillende smaken bubble tea. Denk aan blauwe bes, aardbeien en brown sugar.

Maar LULU Teabar focust zich niet alleen maar op bubble tea. Ze hebben voor iedere theeliefhebber wat lekkers. Denk bijvoorbeeld aan de Lattea’s met verschillende smaken of fruitige theedrankjes met onder andere limoen, lychee & mango.

Ook leuk: je kunt bij het theebarretje stroopwafels met verschillende soorten toppings kopen. Daarnaast hebben ze ook ‘ice cream specials’. Check hieronder het volledige menu (aanklikken om te vergroten) van LULU Teabar.

Meer informatie

Wil jij meer weten over LULU Teabar? Zorg dan dat je ze volgt op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven.

Overigens ging er een mooi verhaal vooraf aan het ontstaan van LULU Teabar. Het stel – dat de zaak runt – was namelijk een weekendje in Tilburg en zag tijdens hun citytrip het bordje ’te huur’ op een pand staan. De rest is geschiedenis. Benieuwd naar het volledige verhaal? Lees dan ook vooral dit artikel.